Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Idáig jutottunk? Sajóbábonyon...

Idáig jutottunk? Sajóbábonyon MSZP képviselő uszította a cigányságot?

Figyelt kérdés

gondolom senkinek nem kell bemutatni ezt a kis falut hogy miről híres...

Magyar - Cigány ellentét tettlegességig való elfajulása... és ez a falu is Balatonöszöd Olaszliszka után szintén helyet kapott az emberek emlékezetében...

ajánlom figyelmetekbe az alábbi videót:

http://www.youtube.com/watch?v=t16B2LfIMBI&feature=player_em..

aki nem jobbikos az is nézze meg mi maradt ki a "hírekből"

06:51 a cigány hölgy bevallja hogy Katika uszította a cigányságot

és ki az a Katika?

Müllerné Égető Katalin önkormányzati képviselő MSZP!

(azt megjegyzem a cigányságnak fogalma se volt ki vagy mi fene az a jobbik vagy Vona Gábor csak azt tudták "jönnek a fekete ruhások" és "megölik őket" most ezzel nem akarom minősíteni őket (nyilván nem érdekli őket a politika)

de Vona Gábor lement és beszélgetett velük és a cigányság ugyan azt akarta mint a jobbik vezetője!

rendet munkát és nem segélyt!

erről ennyit... én senkinek nem mondom hogy legyen Jobbikos mint én, de jó ha tudjátok kivel hányadán álltok...

2009. nov. 19. 22:07
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
22%

"Vona Gábor lement és beszélgetett velük és a cigányság ugyan azt akarta mint a jobbik vezetője!"

Itt arra gondolsz, amikor a romák kezet nyújtottak, a Jobbik pedig visszautasította a kézfogást?

És tényleg csak egy Katika van Sajóbábony női lakosa között?

És szerinted a romák fákon élnek, vagy mi? El tudod hinni, hogy ma Magyarországon valaki nem tudja, mi az a Gárda, vagy mi az a Jobbik?

Pártszimpátiától függetlenül: a szöveged tele van csúsztatásokkal, ferdítésekkel, és a nagyon kevés tény közötti habarcs merő fikció.

Ha már kampányolni akarsz, vagy valami hasonlót ("jó ha tudjátok kivel hányadán álltok..."), akkor ügyelj arra, hogy legalább valamennyire hiteles legyél.

Csak kurucinfót olvasni nem elég...

2009. nov. 19. 22:14
 2/17 A kérdező kommentje:

a videót nem véletlen linkeltem be bár gondolom neked fel se tűnt

http://www.youtube.com/watch?v=t16B2LfIMBI&feature=player_em..

ezeket nem én mondtam hanem a cigány asszony

Vona Gábor se véletlen nem fogott kezet azzal a cigány úrral neki is van vaj a füle mögött...

azt mondta majd ha felmutatnak valamit akkor majd erre visszatérnek

szóval ne okoskodj te ferdítesz nem kicsit nagyon :)

2009. nov. 19. 23:04
 3/17 anonim ***** válasza:
46%

Egyetértek az előttem szólóval.Én az ország másik felében élek Sajóbábonytól.Itt nem szoktak masírozni a gárdisták és a Jobbik is elég vérszegény emberekből áll.De az itteni cigányság és a nem cigányok is tudják,hogy a Gárda milyen cigányellenes.(Azonfelül,hogy be is tiltották őket)

Amit pedig a Kurucz-infó közöl,abban alig van valami igazság.Rosszabb,mint a többi média.

2009. nov. 19. 23:04
 4/17 A kérdező kommentje:

"És szerinted a romák fákon élnek, vagy mi? El tudod hinni, hogy ma Magyarországon valaki nem tudja, mi az a Gárda, vagy mi az a Jobbik? "

a cigány srác nem igazán tudta :)

persze a videót nem kell megnézni végül is abba benne van miről beszélek

2009. nov. 19. 23:06
 5/17 A kérdező kommentje:

"És tényleg csak egy Katika van Sajóbábony női lakosa között? "

Katika teljesen véletlenül MSZP önkormányzati képviselő persze gondolom téged ez nem zavar

de nézd már meg azt az istenverte videót :D

akkor nem írsz ekkora baromságot hogy ő az egyedüli női lakos

2009. nov. 19. 23:09
 6/17 anonim ***** válasza:

Itt arra gondolsz, amikor a romák kezet nyújtottak, a Jobbik pedig visszautasította a kézfogást?

A kézfogás megtörtént sajnos, ha tetszik neked ha nem, csak annyira szűk a látótered hogy nem láttad.

És tényleg csak egy Katika van Sajóbábony női lakosa között?

Nem csak Katika, de rajta kívül senki aki MSZP-s politikus lenne, persze lehet hogy ismét csak a látásod élesítése érdekében jegyezném meg, hogy az MSZP egy politikai párt. Ami azért Katikának egy kicsit más színezetet ad, mint a többi Sajóbábonyi hasonló nevű hölgyeménynek.

És szerinted a romák fákon élnek, vagy mi? El tudod hinni, hogy ma Magyarországon valaki nem tudja, mi az a Gárda, vagy mi az a Jobbik?

Én a cigányokról sok mindent eltudok hinni, de azt hogy a politikában annyira fittek legyenek hogy mire jön a Jobbik már egy 50-60fős „ fogadó bizottságot hozzanak össze, „ csak úgy spontán” ahogy pld „”””””dolgozni járnak””””” azt kevésbé!

Pártszimpátiától függetlenül: a szöveged tele van csúsztatásokkal, ferdítésekkel, és a nagyon kevés tény közötti habarcs merő fikció.

Szerintem számodra nem is léteznek olyan tények, ami kielégíthetnék a cizellált és mindenoldalról nyitott intellektusodat. Hol laksz? Valami barlangban, hogy ennyire lenézed a kőműveseket, vagy irigykedsz?

Ha már kampányolni akarsz, vagy valami hasonlót ("jó ha tudjátok kivel hányadán álltok..."), akkor ügyelj arra, hogy legalább valamennyire hiteles legyél.

Csak kurucinfót olvasni nem elég...

Te meg talán nem ártana, ha utána néznél azoknak a dolgoknak amik percről percre változnak, és új fejlemények jelennek meg. A video snittek semmit nem jelentenek valószínűleg, főleg ha meg sem nézed.

Persze mielőtt okoskodik az ember, az igaz hogy több fóromon , portálon is érdemes tájékozódni. (neked is) És ez mit jelent ha szabad megkérdeznem? ("jó ha tudjátok kivel hányadán álltok...")

Talán csak ne felhívás egy keringőre?

2009. nov. 19. 23:15
 7/17 anonim ***** válasza:

Nagyon fáradt vagyok, de később megnézném...

Jobb éjt!:D

2009. nov. 19. 23:32
 8/17 anonim ***** válasza:
0%

"Én az ország másik felében élek Sajóbábonytól.Itt nem szoktak masírozni a gárdisták és a Jobbik is elég vérszegény emberekből áll.De az itteni cigányság és a nem cigányok is tudják,hogy a Gárda milyen cigányellenes."

Nem Sajobabony a lenyeg ebben kis "agymosott baratom"

Hanem Magyarorszag osszkepe,helyzete!!!

A jobbik azert all "verszegeny emberekbol"ott ahol te elsz mert ott meg nem indult meg az "agymosottsagbol"valo kiszabadulas!!!Lehet te kene elkezd!!

A gardistakrol meg Kb annyit tudsz mint en egy veseatultetesrol!!!Inkabb usd be a keresobe es olvasgass ahelyett hogy itt baromsagokat beszelsz!

2009. nov. 19. 23:36
 9/17 A kérdező kommentje:

23:15 ez szép volt :)

"És ez mit jelent ha szabad megkérdeznem? ("jó ha tudjátok kivel hányadán álltok...")

Talán csak ne felhívás egy keringőre?"

hogy kivel hányadán áll azt mindenki saját magának kell eldöntenie...

MSZP nek és talán az összes parlamenti pártnak csak a kampányig vagy fontos de a hátad mögött elveszi amid van

a Jobbik viszont kiáll érted és ha tud segít a lehetőségeihez képest

http://www.youtube.com/watch?v=i-db40bU0EI

rajtad múlik elhiszed a hülyeséget vagy esetleg mást szeretnél

2009. nov. 19. 23:49
 10/17 anonim ***** válasza:
30%

A gárda uszitott nem az MSZP. Kár a gözért tudom sokaknak nincs esze de ezt a manipulativ baromságott nem veszik be.

Buta gyerek.

2009. nov. 20. 02:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!