Idáig jutottunk? Sajóbábonyon MSZP képviselő uszította a cigányságot?
gondolom senkinek nem kell bemutatni ezt a kis falut hogy miről híres...
Magyar - Cigány ellentét tettlegességig való elfajulása... és ez a falu is Balatonöszöd Olaszliszka után szintén helyet kapott az emberek emlékezetében...
ajánlom figyelmetekbe az alábbi videót:
http://www.youtube.com/watch?v=t16B2LfIMBI&feature=player_em..
aki nem jobbikos az is nézze meg mi maradt ki a "hírekből"
06:51 a cigány hölgy bevallja hogy Katika uszította a cigányságot
és ki az a Katika?
Müllerné Égető Katalin önkormányzati képviselő MSZP!
(azt megjegyzem a cigányságnak fogalma se volt ki vagy mi fene az a jobbik vagy Vona Gábor csak azt tudták "jönnek a fekete ruhások" és "megölik őket" most ezzel nem akarom minősíteni őket (nyilván nem érdekli őket a politika)
de Vona Gábor lement és beszélgetett velük és a cigányság ugyan azt akarta mint a jobbik vezetője!
rendet munkát és nem segélyt!
erről ennyit... én senkinek nem mondom hogy legyen Jobbikos mint én, de jó ha tudjátok kivel hányadán álltok...
A gárda uszitott nem az MSZP. Kár a gözért tudom sokaknak nincs esze de ezt a manipulativ baromságott nem veszik be.
Buta gyerek
Miért van az hogy sok ember, úgy érzi hogy neki nem kell az állításait igazolni mert elég ha csak ez a vélemény?
"Persze mielőtt okoskodik az ember, az igaz hogy több fóromon , portálon is érdemes tájékozódni. (neked is) És ez mit jelent ha szabad megkérdeznem? ("jó ha tudjátok kivel hányadán álltok...")
Talán csak ne felhívás egy keringőre?"
Nem, azt a kérdésből idéztem... :)
És jogos, nem néztem meg a híradót. De ettől függetlenül egyetértek az előttem szólóval: amit a Jobbik csinál, az az, hogy összetűzéseket akar a romákkal, mert minden csepp romaellenességből, minden félelemből (mint általában a radikálisok) hasznot húz.
istenem a cigány asszony bevallja hogy az mszp embere uszította őket ÉRTED BE-VALL-JA!
akkor te miből gondolod hogy a gárda volt?
a gárdista autót szétverték kaszával baltával csak a szerencsén múlott hogy nem történt baj
akkor a gárda volt? legalább ne mocskold őket alaptalanul!
buta gyerek
Rengeteg ismerősöm, barátom nem ismerte a Jobbikot és a Gárdát addig amíg el nem "meséltem" őket!
Ennyit erről! Nem csodálkozok, ha nem ismerik őket! (sajnos)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!