Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Idáig jutottunk? Sajóbábonyon...

Idáig jutottunk? Sajóbábonyon MSZP képviselő uszította a cigányságot?

Figyelt kérdés

gondolom senkinek nem kell bemutatni ezt a kis falut hogy miről híres...

Magyar - Cigány ellentét tettlegességig való elfajulása... és ez a falu is Balatonöszöd Olaszliszka után szintén helyet kapott az emberek emlékezetében...

ajánlom figyelmetekbe az alábbi videót:

http://www.youtube.com/watch?v=t16B2LfIMBI&feature=player_em..

aki nem jobbikos az is nézze meg mi maradt ki a "hírekből"

06:51 a cigány hölgy bevallja hogy Katika uszította a cigányságot

és ki az a Katika?

Müllerné Égető Katalin önkormányzati képviselő MSZP!

(azt megjegyzem a cigányságnak fogalma se volt ki vagy mi fene az a jobbik vagy Vona Gábor csak azt tudták "jönnek a fekete ruhások" és "megölik őket" most ezzel nem akarom minősíteni őket (nyilván nem érdekli őket a politika)

de Vona Gábor lement és beszélgetett velük és a cigányság ugyan azt akarta mint a jobbik vezetője!

rendet munkát és nem segélyt!

erről ennyit... én senkinek nem mondom hogy legyen Jobbikos mint én, de jó ha tudjátok kivel hányadán álltok...

2009. nov. 19. 22:07
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

A gárda uszitott nem az MSZP. Kár a gözért tudom sokaknak nincs esze de ezt a manipulativ baromságott nem veszik be.

Buta gyerek

Miért van az hogy sok ember, úgy érzi hogy neki nem kell az állításait igazolni mert elég ha csak ez a vélemény?

2009. nov. 20. 07:20
 12/17 anonim ***** válasza:

"Persze mielőtt okoskodik az ember, az igaz hogy több fóromon , portálon is érdemes tájékozódni. (neked is) És ez mit jelent ha szabad megkérdeznem? ("jó ha tudjátok kivel hányadán álltok...")

Talán csak ne felhívás egy keringőre?"

Nem, azt a kérdésből idéztem... :)

És jogos, nem néztem meg a híradót. De ettől függetlenül egyetértek az előttem szólóval: amit a Jobbik csinál, az az, hogy összetűzéseket akar a romákkal, mert minden csepp romaellenességből, minden félelemből (mint általában a radikálisok) hasznot húz.

2009. nov. 20. 07:44
 13/17 anonim ***** válasza:
Biztos véletlen, hogy a Sajóbábonyi eset kapcsán, csak cigányok vannak előzetesben. Egyébként a baloldali hírportálokról tájékozódni nem elég, több helyen is utána lehetne olvasni a dolgoknak kedves Trockisták.
2009. nov. 20. 09:53
 14/17 A kérdező kommentje:

istenem a cigány asszony bevallja hogy az mszp embere uszította őket ÉRTED BE-VALL-JA!

akkor te miből gondolod hogy a gárda volt?

a gárdista autót szétverték kaszával baltával csak a szerencsén múlott hogy nem történt baj

akkor a gárda volt? legalább ne mocskold őket alaptalanul!

buta gyerek

2009. nov. 20. 12:09
 15/17 anonim ***** válasza:

Rengeteg ismerősöm, barátom nem ismerte a Jobbikot és a Gárdát addig amíg el nem "meséltem" őket!

Ennyit erről! Nem csodálkozok, ha nem ismerik őket! (sajnos)

2009. nov. 20. 20:52
 16/17 anonim ***** válasza:
22:14: Csak Index-et olvasni sem elég....
2009. nov. 21. 01:46
 17/17 anonim ***** válasza:
de nyugodtan kicserélheted bármely szenny szarra, nem tudom melyikre szoktad verni reggelente....
2009. nov. 21. 01:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!