A Blahán a négerek is veszélyesek vagy csak a romák?
Figyelt kérdés
2009. aug. 30. 23:01
1/10 Giovanni válasza:
Négerek egyáltalán nem veszélyesek ha csak nem nézed őket egy folytában,a romák sem azok ha ismered őket!Vannak mert vannak de nagy az ismeretséged mint nekem akkor nem:D
2009. aug. 30. 23:07
2/10 anonim válasza:
Nem értek egyet!
A blahán mostmár sok a rendőr! A feketék nem veszélyesek egyáltalán, de ha a romákat nézed, betámadnak.
BB
2009. dec. 12. 13:58
3/10 anonim válasza:
A feketék a kultúrájukból adódóan veszélyesek, megölik a "betolakodót".
2010. jan. 8. 11:33
4/10 anonim válasza:
???pff,a négerek nagyon barátságos,közvetlen emberek,mert oan környezetben nőttek fel,és nevelték őket:D ien a természetuk...a romákat összese lehet hasonlitani velük.. :D
2010. febr. 17. 02:30
5/10 anonim válasza:
A "néger" kifejezés nem hangzik valami jól... A nem bántó, nem rasszista formája a FEKETE.
Miért lenne valaki azért veszélyes, mert más a börszine?!?!
Javasolnám a kedves válaszolóknak, hogy képzeljék el, hogy egy fekete honfitársunk olvassa a beírásokat és ha bántónak érzik, amit megfogalmazni kivánnak, fogalmazzák át a gondolataikat.
2010. ápr. 15. 14:57
6/10 anonim válasza:
"Javasolnám a kedves válaszolóknak, hogy képzeljék el, hogy egy fekete honfitársunk olvassa a beírásokat és ha bántónak érzik, amit megfogalmazni kivánnak, fogalmazzák át a gondolataikat."
Elképzeltem... de pont magasról lesz@rom az érzéseiket. :)
2010. ápr. 15. 15:23
7/10 anonim válasza:
14:57 es válaszoló te is egy majom vagy.
Hogy mondhatsz ilyet hogy "fekete honfitársunk" ???
Én magyar vagyok és nekem nem honfitársam egy néger.
És majd akkor okoskodj hogyha élsz közöttük.Akkor mondj róluk véleménytt meg akkor majmold őket.Nem fogod.
2010. jún. 26. 23:35
8/10 anonim válasza:
23:35 te meg még nagyobb majom vagy.
Ha épp fekete lennél,akkor neked ez hogy esne?
Nem kell minket bántani csak mert nem egyezik a bőrünk színe.
Nem értem az ilyen embereket..
EGY NÉGER LÁNY!!!
2010. jún. 30. 09:29
9/10 anonim válasza:
Hidd el, ez nem csak a bőrszínről szól, hanem a szocializációról, a kultúráról és még ezer más dologról. Csak általában a négerek annyira primitívek, hogy egyből a bőrszínnel jönnek, ha megszólják őket.
2010. jún. 30. 11:44
10/10 anonim válasza:
a négerek nem veszélyesek,a fehérek évszázadokkal ezelőtt csak a bőrszínük miatt nyomták el őket és veszélyesnek mondták őket ok nélkül.egyébként szerintem is valóban rendesek.a cigányok viszont nem érdemlik hogy összevessük őket a feketékkel!!!hiába írják azt hogy vannak rendesek is és mennyi a rendes?!kábé 5-10% a többi mind fajgyűlölő a magyarokra nézve.szerencsére én nem sokat közlekedek ott mert én nyíregyi vok :)nálunk viszonylag nem emberkednek, nyugodtak,de azért nem meek a közelükbe
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!