Pécs milyen helyek veszélyesek és miért? Odaakarok költözni és van 2 kisfiam és nagyon féltem őket bárhova mennek
Odaakarok költözni és van 2 kisfiam és nagyon féltem őket bárhova mennek.
14 évesek hova milyen helyekre ne engedjem őket?
Itt nem bulizohelyekre gndolok.
Hősök tere, Meszes, Mohácsi út.....oda semmiképp, az gettó....kb. ahogy az előző is írta, a keleti városrész az, ami problémás...minél keletebbre van a városközponttól, annál bajosabb. Szabolcsfalu nem olyan rossz, valamint Újhegy is jó (holott ezek is a keleti részen vannak) a Borbálatelep sem annyira gáz tkp.....csak az nagyon putris...néhány része olyan, mint vmi Afrikai menekülttábor, vagy mihez is hasonlítsam :)
Mind1 két kisfiúval Hősök tere, meszes, Fehérhegy...ezekre a helyekre semmiképpen sem költözz, hiába is csábítóan olcsó ott minden....ami jó, az a nyugati városrész (Uránváros, Patacs, Szigeti városrész) valamint a déli (Bolgárkert, Siklósi út, Kertváros) habááááár Kertváros is kezd elgettósodni. Az északi városrész, Mecsekoldal stb. szuper, de ott az árak is szuperek ...az amolyan elit negyed nagyjából.
Ha én Pécsre költöznék, akkor sztem Uránvárost választanám.....de én el nem tudnám képzelni, h városban lakjak, úgy hogy tárgytalan :DD
Boldog új évet!
én is Uránvárost ajánlanám Kertvárosban olcsóbbak a lakások (úgy tudom), de az sokkal nagyobb, sokkal több a fiatal, és talán több a balhé is. Sok kocsma is van ott, és sok balhézó fiatal van ott. Viszont jól kiépült, sok üzlet, szupermarket, lidl, aldi stb van. Urán csendesebb, több öreg nyugdíjas lakik, de kisebb is és kevésbé "hangos" Viszont ugye valamennyivel drágább mint Kertváros Ha családi házban gondolkodsz, akkor Uránváros melletti szigeti lakrész, amit gyakran összemosnak Uránvárossal, csak itt nem panelek hanem főleg családi házak vannak. Sztem az Pécs legjobb környéke, de talán nem olyan drága a telek vagy a ház, mint a belváros vagy régi-kertváros (az is családi házas)
Fehérhegy is jó, sok gazdag lakja, de azért infrastrukturálisan nem olyan jó (kevés, ritka buszjárat) Ebből a szempontból Kertváros a legjobb: oda megy a legtöbb busz, uránba valamivel kevesebb
meg Málom is csendes de drága hely Kertváros mellett, családi házas csak kicsit messze van
Egyébként még eszembe jut még néhány parás hely, Lámpásvölgy, István-akna, de itt úgysincs semmi dolga az embernek, életemben egyszer voltam Egyébként nálam a keleti városrész a Budai vámig tart, onnan tovább nem nagyon szoktam menni, busszal-gyalog legalábbis. De ott nincs is sok dolga az embernek, max ha verekedni akar :)
Egyébként a keleti városrészben is vannak szép helyek (Gesztenyés), csak az a baj, hogy nem tudod megválogatni a szomszédaid, és lehet hogy az utcában csak a fele C de hát az se valami jó
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!