Zuglónak mik a nem ajánlott környékei lakhatás szempontjából? Melyik utcái veszélyesek?
Figyelt kérdés
Köszönöm aki válaszol:)2010. aug. 6. 14:46
1/11 anonim válasza:
Egressy út Cinkotai út sarok és környéke erősen hiperpigmentált, de még nem veszélyes.
2/11 anonim válasza:
Nem a kerületben lakom ugyan, de azt tudom, hogy a Várna utca elég gázos...
3/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm az eddigi válaszokat.
A Tábornok,őrnagy,Fogarasi útról mi a véleményetek??
2010. aug. 6. 14:59
4/11 anonim válasza:
fogarasi út az örstől kifele a szentmihályi felé szerintem teljesen okés. az örstől a pillangóig picit kétes, de igazából nem veszélyes még szerintem. a pillangótól kifele viszont nem éppen csúcsm ár.
5/11 anonim válasza:
A Tábornok utca és környéke fertőzött. Rémes, de sajna ott van a gyerekorvosunk. Mindig összeszorult s.egglyukkal megyek arra.
6/11 A kérdező kommentje:
Húú,a gyereknek a Csanádi Árpád suliban gondolkodunk és a közelbe szeretnénk költözni.Tényleg arról a suliról nem tudtok valamit??
Amúgy nagyon szépen köszönöm az eddigi válaszokat.
2010. aug. 6. 21:19
7/11 anonim válasza:
A suliról nem tudok semmit, de arra a környékre sztem ne akarj költözni.
8/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm.)
Csal sajnos azt olvastam,hogy az a suli a legjobb sporttagozatos iskola Zuglóban.De nem tudom,hogy miért a getto közepén van:((
2010. aug. 7. 09:44
10/11 anonim válasza:
Előző válasz írója vagyok.
Nevem: Kolompár Gazsi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!