Angliába mit keresnek a négerek?
Egyre több néger látok a TVben, ha a UK-t mutatják.
Hogy kerülnek oda a négerek? Az Angolok tudtommal elég fehérek.
A királyi család se tűnik valami színesnek.
Olyanok mint nálunk a cihányok.
Szóval nem teljesen feketék, hanem barnásak.
Érdekel, hogy hogy keveredik a nép.
Mert amerikába tudom, hogy rabszolgák voltak nagyon régen a négerek(ma már nem)
Már régen volt, amikor a rabszolgák "utaztak" távoli országokba, most a csóró néger srác spórol a londoni repjegyre, felül és elmegy, hogy pénzt keressen.
Ennyi erővel mit keresnek magyarok Brazíliában? Pedig őket még rabszolgának se vitték ki.
Sokan nem kapnak jogot.
Angliába kamionozó ismerősöm mesélte, hogy a francia-brit határ előtt úgy kell mindig lehajtani a kamionra felkapaszkodókat. Egy-egy szellősebben megpakolt platóra még 50-en is volt, hogy felmásztak. Letereléskor nem ellenkeztek, nem is nagyon tudtak volna mert éhező, ropivékony emberek voltak.
Viszont ha a határon átvizsgálják a kamiont és akár egy is rajtamarad, akkor a kamionost fogják megbüntetni embercsempészetért, hiába nem is tudott a potyautasról.
Amióta egyre több ilyen van, nem is nagyon vállal angol munkákat.
Vajon miért törölték a válaszomat? Én írtam azt, hogy egy szegény országból, mondjuk Gabonból nyer egy külföldi ösztöndíjat valaki, elmegy Londonba tanulni, kapcsolatokat szerez, majd munkát vállal és végleg odaköltözik. És máris van egy afrikai, aki Nagy-Britanniában él.
És nem olyan, mint a cigányok. És nem Angliába, hanem Angliában.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!