Angliába nehéz a kiköltözés, és a megélhetés?
Nemsokára elvégzem a főiskolát(2 év), és minden vágyam Angliában való munka. Sajnos ennyi idő alatt csak németet nyomattam, angollal nem volt dolgom.:( 2 év alatt szeretnék angolból felkészülni, már az alapokat elkezdtem, kb fél éve.
Milyen tanácsaitok, személyes tapasztalataitok vannak? Mit dolgoztok, milyen volt a kezdeti fázis, mennyi pénzzel indultatok, mennyi idő alatt találtatok munkát, és legfontosabb...Hogyan boldogultatok a nyelvvel? Milyen nyelvi szinten mentetek ki, és hogy sikerültek a társalgáok??
Köszi a válaszokat előre is:)
Nagyon sok válasz van erre a kérdése.Én is írtam már többször,hiszen lassan 5 éve élek kint.
Talán meg kéne keresni a hasonló kérdéseket,és ott vannak a válaszok.
De ettől függetlenül szívesen segítek neked ha tudok,de nem szeretném újra ismételni magam..
Röviden
Nyelvtudás nélkül jöttem ki.Több mint 1 évig nem dolgoztam sehol mert még alap angol tudással sem alkalmaztak.Mivel én alapjáratban borzalmasan nehezen tanulom a nyelvet így eléggé megkínlódtam az angollal.Még most is van mit tanulnom(de hát ez ember holtáig tanul...nem igaz?)
Tőke ha ki akarsz jönni kell.Mert a kezdet nehéz.Nehéz szállás szerezni,nehéz munkát keresni,és nehéz az elején beilleszkedni.
Nem értem mi a fenének kell olyanoknak írogatni, akikben nincs meg a segítői kézség...Bocsánat, hogy egy olyan fórumon érdeklődöm, ahol kérdéseket kell feltenni.:)
Aki vette fáradságát, tapasztalatát leírta, adom a pontot!!!
Első válaszolónak meg üzenem, hogy a k*rva @anyádat hogy áthelyeztetted a kérdésemet ebbe a kategóriába. Ezt szinte alig látogatják, a "családi kapcsolatoknál" meg mindig bámészkodik valaki...
Miattad már nem is fogok több választ kapni...k*csög.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!