Melyik szak jobb megélhetés és elhelyezkedés szempontjából?
4 szak van ami érdekel és mindegyikre mondanak jót is - rosszat is, és szeretném megkérdezni szerintetek melyik lenne a legjobb döntés. A 4 szak:
Szabad bölcsészet-eddig csak azt hallattam h semmit nem ér
Politológia-Jó,de nehéz elhelyezkedni egyesek szerint vele
Nemzetközi tanulmányok-Azt mondják jó de nehéz bejutni
Társadalmi tanulmányok-Eddig nem tudtam infót gyűjteni róla
Nektek mi a véleményetek? Második diplomának venném fel valamelyt közülük, mivel ezek az ágak érdekelnek. egyébként egy Gazdasági és vidékfejlesztő diplomám lesz/van.
A válaszokat előre is köszönöm.
Egyiket sem ajánlom. Egyrészt, mert mind az a tipikus hangzatos nevű, ám nesze semmi, fogd meg jól szak.
Másrészt ha már másoddiplomában gondolkodsz (ami nagyon dicséretes), olyat kellene választanod, amit az első diplomáddal kamatoztatni tudsz, tehát gazdasági, agrár szakok, akár informatika.
Egyik sem nagy szám. Nemzetközi tanulmányok is csak akkor ér valamit, ha a Corvinuson végzed.
Attól függ, mit szeretnél. Ha van elképzelésed, még azt is el tudom képzelni, hogy a szabad bölcsészet való neked.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!