Pesten tényleg jobb a megélhetés, mint vidéken?
Figyelt kérdés
Egyik ismerősöm szerint pesten mindig talál munkát az ember,legyen az bármilyen igazat mondott? Megérné oda felköltözni vidékről?2009. okt. 12. 18:14
1/6 anonim válasza:
Manapság ott sem könnyű munkát találni, de valóban több a munkahely, így a betöltetlen állás is, mint vidéken.
Értelemszerűen azért, mert sokkal többen laknak ott, mint az ország bármely más pontján.
2/6 anonim válasza:
Igen , igaza van az elözö válaszolónak , azonban azt is gondold meg hogy ha találsz is munkát ott , az milyen "komolyságú" mennyit fizetnek érte .Mert hát ott szerintem a lakások is drágábbak mint vidéken.
3/6 anonim válasza:
Igen, több munkahely van,de ezért nem éri meg felköltözni, mert akkor vegyél ki albérletet stb....
Mondjuk lényegében szerintem csak az drágább, minden más olcsóbb:P
4/6 anonim válasza:
itt pesten több a munkalehetőség, vagyis több a lehetőség inkább így mondanám, magasabbak a fizetések, viszont az élet is drágább. És persze ez nagyváros, rohanó élet, elég ócska tud lenni.
Minden reggel megy a nyomasztó tömeg dolgozni...
Amúgy az, hogy mindig talál az ember munkát, az túlzás. Nemárt a szakma meg a talpraesettség.
5/6 anonim válasza:
Pesten olcsóbb az élelem,több az olcsó vásárlási lehetőség.Drágább viszont az albérlet.A fizetés pedig majdnem duplája,mint vidéken.
6/6 anonim válasza:
Hát nem tudom, én ugyanabba az üzletláncba járok és elég sokkoló a vidéki üzletek után benyelni, hogy a pestiben pl. sokkal drágább a hús stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!