Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Melyik országban jó a megélhetés?

Melyik országban jó a megélhetés?

Figyelt kérdés
Üdv! az lenne a kérdésem, melyik ország az ahova érdemes kimenni, és jó a fizetés meg a pénz.. és ugyanakkor nem is kerülnek sokba a dolgok.. ? én olaszországra gondoltam, hogy az nemrossz, de azthalottam hogy drága az albérlet.
2011. okt. 6. 22:25
 1/4 anonim ***** válasza:
Magyarországon is vannak jól fizető állások, amiből meg tudsz élni, sőt, még jut a hobbidra és a megtakarításokra is.
2011. okt. 7. 06:54
 2/4 anonim ***** válasza:
Azokban az országokban legjobb a a megélhetés, amelyekben legszélesebb a középosztály.
2011. okt. 7. 10:02
 3/4 anonim ***** válasza:
Általában bármelyik nyugati országban jobban meg lehet élni, mint otthon. Olyan országba érdemes menned, amelyiknek a nyelvét legalább egy olyan szinten beszéled, amellyel meg tudod magad értetni és megérted amit mondanak. Az albérlet pedig minden nyugati országban drága, de azt kompenzálja a fizetés. Meg az elején, amíg új vagy egy idegen országban, elégedj meg egy szoba bérléssel, mert az olcsóbb. Ha majd jobb munkád lesz, akkor bérelhetsz lakást. Én is így csináltam Angliában.
2011. okt. 7. 12:30
 4/4 A kérdező kommentje:
hmm értem! kösz a hozzászólást! eggyelőre még itthon gyüjtögetek ahogy sikerül meg tanulok nyelvet aztán meglátjuk hova jutok. de jó lenne már kimenni, új emberek, új lehetőségek új környezet, tenger :)
2011. okt. 7. 20:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!