Melyik országban jó a megélhetés?
Figyelt kérdés
Üdv! az lenne a kérdésem, melyik ország az ahova érdemes kimenni, és jó a fizetés meg a pénz.. és ugyanakkor nem is kerülnek sokba a dolgok.. ? én olaszországra gondoltam, hogy az nemrossz, de azthalottam hogy drága az albérlet.2011. okt. 6. 22:25
1/4 anonim válasza:
Magyarországon is vannak jól fizető állások, amiből meg tudsz élni, sőt, még jut a hobbidra és a megtakarításokra is.
2/4 anonim válasza:
Azokban az országokban legjobb a a megélhetés, amelyekben legszélesebb a középosztály.
3/4 anonim válasza:
Általában bármelyik nyugati országban jobban meg lehet élni, mint otthon. Olyan országba érdemes menned, amelyiknek a nyelvét legalább egy olyan szinten beszéled, amellyel meg tudod magad értetni és megérted amit mondanak. Az albérlet pedig minden nyugati országban drága, de azt kompenzálja a fizetés. Meg az elején, amíg új vagy egy idegen országban, elégedj meg egy szoba bérléssel, mert az olcsóbb. Ha majd jobb munkád lesz, akkor bérelhetsz lakást. Én is így csináltam Angliában.
4/4 A kérdező kommentje:
hmm értem! kösz a hozzászólást! eggyelőre még itthon gyüjtögetek ahogy sikerül meg tanulok nyelvet aztán meglátjuk hova jutok. de jó lenne már kimenni, új emberek, új lehetőségek új környezet, tenger :)
2011. okt. 7. 20:02
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!