Angliába mit keresnek a négerek?
Figyelt kérdés
Egyre több néger látok a TVben, ha a UK-t mutatják.
Hogy kerülnek oda a négerek? Az Angolok tudtommal elég fehérek.
A királyi család se tűnik valami színesnek.
Olyanok mint nálunk a cihányok.
Szóval nem teljesen feketék, hanem barnásak.
2011. júl. 25. 09:58
21/27 anonim válasza:
Vagy Szibériába, ott úgyis a zsidóknak akartak létrehozni egy államot, csak aztán mégsem ott jött létre. Mehetnének a helyükre a cigányok. :P
Egyébként meg addig, amíg nem élősködni, lopni mennek, nincs olyan nagy baj.
Mondjuk Magyarországon is a dolgozó romákkal az a baj, hogy elveszik a magyaroktól a munkát, a többivel meg az, hogy segélyből él és rabol. Elmenni meg úgysem fognak, szabad világ van, főleg, ha már egyszer hivatalosan betelepültek nem toloncolhatják ki őket. Sokukat nem is tudnák hova.
23/27 anonim válasza:
Úristen... Nem hallottál gyarmatosításról? Pl. Jamaicából nagyon sok feketét vittek be Nagy-Britanniába, mert az angolok lusta sz*rok (tapasztalat, itt élek...), és velük végeztették el a munkát. Ezután adott volt a keveredés.
24/27 anonim válasza:
Sajnos ez egy ilyen tendencia. A fehér faj lassan kihal. Az a helyzet, hogy Ázsia az ázsiaiaké, Afrika az afrikaiaké, de úgy tűnik, hogy Európa mindenkié. Mivel az emberek jelenleg már nem tudnak racionálisan gondolkodni még örülnek is ennek a helyzetnek, jópofát vágnak hozzá. Majd amikor az utolsó fehér öregek botjait kirúgják az utcán a kezükből, illetve megkéselgetik, meglincselgetik őket, akkor majd talán rájönnek, hogy ez a fene nagy liberalizmus és ún. antirasszizmus nem is volt olyan jó ötlet...
26/27 anonim válasza:
Rengeteg afrikai él Angliában, főleg Londonban, és főleg a szegényebb környéken. Azokról a városrészekről már tényleg csak az elefánt meg az oroszlán hiányzik. És nagyon sokan munkanélküliek, segélyeken élnek, és baromi kellemes hajnalban úgy menni dolgozni, hogy a busz tele van velük, én meg köztük egyedüli fehér nőként. Én nem vagyok rasszista, mert nem érdekel, ki milyen színű, ellenben ők nagyon is azok, nem mind persze, de sokan. És igénytelenek, sokan elég büdösek, de ellenpéldaként, nagyon sokan vannak, akiknek tisztességes állásuk van, és tiszták.
27/27 anonim válasza:
Az utolsó nagyon jól rávilágított egy fontos problémára. Én pl. nem szeretem a négereket (szeretni MÉG nem kötelező), nem tetszik a fejformájuk, nem tetszik a nyomott orruk, nem tetszik a sötét bőrszínük, a túl göndör, gyapjas hajuk. Nem kedvelem a tipikus szagukat sem. Ezt nem szoktam hangoztatni, különösen nekik nem mondom. Nem keresem a társaságukat, próbálom kerülni őket. Ha a közelemben sokasodnak, akkor éber vagyok, figyelek az értékeimre és nem szívesen engedem őket a hátam mögé, az különösen rossz érzést keltene bennem. Nem szeretem őket, de nem is gyűlölöm őket. Nem bántanám vagy irtanám őket. Ezzel szemben azt megfigyeltem, hogy a négerek nagy többsége meg kifejezetten rasszista, gyűlöli a fehéreket. Megjegyzéseket tesznek a fehér bőrre, a fehérekre, beszólogatnak, rosszabb esetben erőszakosak is. Elég csak az egyre elterjedtebb szórakozásukra gondolni, amit úgy hívnak, hogy "knockout game"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!