Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Na a nagy kérdés! Szerintetek...

Na a nagy kérdés! Szerintetek mi tesz egy embert boldoggá általánosságban?

Figyelt kérdés
2013. jan. 15. 11:13
1 2
 1/15 anonim válasza:
Hát az a lényeg ,hogy az ember fel tudja ismerni azt ami jó az életében és annak örülni . Ez még nekem sem megy túl jól ,de majd dolgozom rajta .
2013. jan. 15. 11:21
 2/15 anonim válasza:
az, ha nincs miért stresszelnie, szomorkodnia
 3/15 anonim ***** válasza:
Úgy általában ha van munkája, szerető családja, gyereke, párja, jó az egészsége. Nekem ezek közül egyik sincs:((
 4/15 anonim ***** válasza:
100%
Az adott ember lelki fejlettségétől függ. Van, akinek a kielégültség egyet jelent a boldogsággal. Van, akinek az anyagi javak halmozása. De mindig ott lesz utána az a megnevezhetetlen hiányérzet. Ennek feloldására mindenkinek magára kell rájönnie. Ha készen kapják a megoldást, nem értékelik, nem érzik annak jelentőségét. Az öröm, a kielégültség, és a boldogság nem szinonimák, de sokaknak igen. Tudom, nem a kérdésre válaszoltam.
2013. jan. 15. 11:25
 5/15 anonim ***** válasza:
Mint mindenben, ebben is a mentalitása a döntő. Hogyan szemléli azokat a dolgokat, amik történnek vele, és miként formálja azokat tudatosságán keresztül.
2013. jan. 15. 11:29
 6/15 anonim ***** válasza:
Szerintem nem a szex,hanem az anyagi biztonságban élés,és a szerelem.Na meg az egészség.
2013. jan. 15. 11:32
 7/15 anonim válasza:

nekem mindenkepp a szerelmem, es a gyerekeim

jo a szex is de nem az tesz igazan boldogga

hanem a csaladdal egyutt toltott percek

2013. jan. 15. 11:36
 8/15 A kérdező kommentje:
köszönöm mindenkinek :)
2013. jan. 15. 11:46
 9/15 anonim ***** válasza:
Engem az emberi lét egyetlen perce sem tesz boldoggá,sosem tett...
2013. jan. 15. 11:48
 10/15 anonim ***** válasza:
Az, ha valami értelmes célért küzd, olyasvalamiért, amelyben hisz, és amelyet valóban el akar érni. Ha az embernek célja van, az motiválja őt a mindennapokban a fejlődésre, irányt és erőt ad neki az életében. Ezzel szemben a céltalan ember csak úgy sodródik, elvan, mint a befőtt, teng-leng, és ennek nem sok értelme van, így nem lehet boldognak lenni.
2013. jan. 15. 15:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!