Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért nem igényük a férfiaknak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem igényük a férfiaknak a tartós párkapcsolat, nagy általánosságban?

Figyelt kérdés
2012. szept. 17. 18:34
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
100%
Nekem igényem lett volna rá. De akiket kifogtam... te jó Isten. Inkább a lakatlan sziget!
2012. szept. 17. 18:35
 2/17 anonim ***** válasza:

Én tartós kapcsolatot szeretnék.

De sokan nem szeretik a kötöttséget.Nem akarnak egy lánynál maradni sokáig.Így több dolgot is felpróbálhatnak

F19

3/17 anonim ***** válasza:
Jó kérdés, nekem csak tartós kapcsolatra van igényem.
 4/17 anonim ***** válasza:

vegyük kis általánosságba...maradjunk csak az 50-50%-nál.

és hogy miért?? annak 1000 oka lehet, de ha neked az nem tetszik akkor ne gyere össze olyannal ennyi.

2012. szept. 17. 18:36
 5/17 anonim ***** válasza:

vannak speciális esetek,én jelenleg intézem hogy legyen érettségim,keveset keresek egy fekete munkával,és belátom ésszel hogy így normális kapcsolatom nem lehet,most azon vagyok hogy az életem stabilabbá váljon ami fontos az életben.Majd idővel lesz tartós kapcsolatom.

25F

2012. szept. 17. 18:40
 6/17 anonim ***** válasza:
Én ha megtalálnám a lányt,akit szerethetek,soha el nem hagynám. De egyenlőre keresem.:/
2012. szept. 17. 18:44
 7/17 anonim ***** válasza:
Szerintem rosszul látod, mert nagy általánosságban tartós párkapcsoltra vágyunk. Csak van, hogy a nő félrelép vagy egyszerűen menekül a kapcsolatból vagy kiderül, hogy egy rémálom a nő. A nagy átlag nem a futó kapcsolatot keresi hanem a ti nők többsége függetlenek akartok lenni. Őszíntén hány lány gondolkozik minnél hamarabb megházasodni és gyereket szülni? Na? Hát nem sok:P
2012. szept. 17. 18:44
 8/17 anonim ***** válasza:
az sem biztos hogy ha megismerünk egy nőt és mi komolyat akarunk meg ő is, de totál más a világnézetünk vagy a csaj nem tűnik 100-asnak akkor a válasz nem, és megyünk tovább amíg találunk egy olyan lányt aki mellett letesszük magunkat.
2012. szept. 17. 18:46
 9/17 anonim ***** válasza:
Szerintem meg pont fordítva van. Akiket ismerek, magamat is beleértve, inkább tartós kapcsolatot szeretnének. 24F
2012. szept. 17. 18:52
 10/17 anonim ***** válasza:
Mi 11 éve együtt vagyunk, és nincs vele gondom. F
2012. szept. 17. 19:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!