Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit adhatnék neki?
A barátom jövőhéten lesz 28 éves. Mit adhatnék neki ajándékba? Nincs saját keresetem, mert még tanulok, szóval valami kisebb összegű ajándékra gondoltam.
Foglalkozása: Dj
Persze a tortán kívül szeretnék hasznos ötleteket kapni.
Előre is köszönöm.
Te ismered, hogy van-e olyan tárgy esetleg amit gyűjt. Vagy aminek nagyon örülne. Általános dolog pl a parfüm. De annak biztos örülne.
Mászkálj sok boltban, valami kreatívat biztos találsz.
Hát, szerintem nagyon elcsépelt a fényképes bögre meg fénykép kerettel meg hasonlók. Én legutóbb azzal leptem meg a páromat, hogy áthívtam este. Mondtam neki, hogy a postaládában talál egy levelet,azt olvassa el. Abban hagytam egy kis üzenetet, hogy menjen le a garázsba. Ott volt egy 2pezsgős pohár,meg egy pezsgő. +egy levél.. Hogy hozza fel a poharakat és a pezsgőt a konyhába. Ott várta a kedvenc sütije, egy ujjabb üzenettel. Hogy egyen pár falatot, és várom a hálószobába. Ott megterítettem a vacsorához gyertyával, és felöltöztem egy szexy hálóingbe combfix, magassarkú. Nagyon tetszett neki :)
Vagy..
A barátnőmmel készítettem magamról egy képet, amin egy ingét bevizeztem, és úgy vettem fel, a hasnál megcsomózva, magassarkú, rövid naci, és ezt a fényképet a gépen megszerkesztettem, és kuponokat csináltam belőle, amin különböző kívánságokat írtam fel. Pl: egy Erotikus testmasszázs és hasonlók. A képzeleteden múlik.. :) Hajrá :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!