Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy tegyem boldoggá a pasimat?
Figyelt kérdés
Nagyon szerelmesek vagyunk egymásba...de egyben sokat veszekszünk is. Azt érzem, hogy csak csalódást okozok neki és ezért mindig szakítani akarok, de ő nem. Ő mindent megtett azért, hogy boldog legyek, de akármennyire is szeretem még nem sokat tettem a kapcsolatunkért, mert nem tudtam sajna..még 2 hónapja sem vagyunk együtt, de már ezt érzem...mit tegyek, hogy rendben legyen köztünk minden és, hogy kárpótoljam? Elöre is köszi :(2012. szept. 1. 23:17
1/13 anonim válasza:
Ha boldoggá akarod tenni, akkor hagyd el.
2/13 anonim válasza:
Tehát úgy érzed, hogy csalódást okozol neki, ezért te szakítani akarsz, de ő nem. Szóval ő nem így érzi.
Nem őt kell boldoggá tenned, hanem magadat. Ezzel tehetnéd boldoggá, szerintem.
3/13 anonim válasza:
egyet értek az első válaszolóval
Ha 2 hónap után ennyire nem működik, nincs értelme erőltetni, mert jobb nem lesz
4/13 intrepid válasza:
Ha arra gondolok, hogy engem hogyan tudnál boldoggá tenni, azt vele is kipróbálhatnád.
5/13 A kérdező kommentje:
De azt mondta, hogy ő senki mással nem boldog csak velem...én nagyon szeretem és ha az kell elengedem....de ahj olyan nehéz :((((
2012. szept. 1. 23:28
6/13 anonim válasza:
Ha szeret téged, bőven elég ha azt érzi rajtad hogy boldog vagy mellette és szereted.
7/13 anonim válasza:
De mit akarsz rajta elengedni? Nem akar menni sehová, te akarod elküldeni. Szerintem pl. nőj fel, az sokat segítene.
8/13 A kérdező kommentje:
Nem nem akarom elküldeni, csak abban az esetben, ha nem érzi jól magát velem, de már nem tudom mit érzek és mit tegyek, de azt tudom, hogy nagyon szeretem!
2012. szept. 1. 23:33
9/13 anonim válasza:
Mi van??
Nagyon imádjátok egymást,szeret a pasid te meg bemesélsz magadnak dolgokat.Ezért akarsz szakítani???
10/13 A kérdező kommentje:
Igen így van...de sok a veszekedés is :(
2012. szept. 1. 23:35
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!