Mit csináljak? Belopoztassam a pasimat?
Figyelt kérdés
Betonoztuk anyáék szobáját na és még nem költöztek vissza, és mivel az ablakom utcafrontra nyilik arra gondoltam hogy becsempészem a barâtomat, 1-2órára! De van egy mérges csivavám aki tuti ugatni fog mint egy őrült!2012. júl. 9. 22:13
1/10 anonim válasza:
Ha tisztes szándéka van a barátodnak,akkor miért nem az ajtón jön be?
2/10 anonim válasza:
megkérdezhetjük, hogy miért kell belopóznia??
3/10 A kérdező kommentje:
20 vagyok a párom 25 6hònapja vagyunk együtt volt 1év szünet előtte s az előtt 3év 8hónapot voltunk együtt, soha nem aludhattam náluk se ő nálunk, azt hiszik hogy le sem feküdtem vele! Szigoruan fognak na de szeretném kihasználni az alkalmat!
2012. júl. 9. 22:22
4/10 anonim válasza:
a kutya miatt elég necces a dolog.
5/10 anonim válasza:
Csempészd be, anyukádnak meg mutasd meg szépen az egyik ujjad. Szerintem nem kell elmondjam melyiket :)
6/10 A kérdező kommentje:
Végül nem lett ebből semmi! Holnap dolgoznak a szűlők és majd együtt leszünk egésznap! Csak már unom ezt a szigort, pl most 11kor szólt hogy " taknyos vagy, miért kell ilyen sokáig gépezni feküdnék le fél10kor" bulizni sem enged mert félt!
2012. júl. 9. 23:24
7/10 anonim válasza:
Biztos,hogy 20 éves vagy? A barátod meg 25 éves férfi? Mintha 2 tizenéves gyerekről írtál volna.
8/10 A kérdező kommentje:
Igen ennyi idősek vagyunk, mi okom lenne hazudni!!!??
2012. júl. 10. 06:29
9/10 anonim válasza:
miért nem költözöl el otthonról ennyi idősen?
10/10 anonim válasza:
Egy töketlen kis hülye vagy miert hagyod ezt? Anyad meg egy pszichopata hogy enm veszi eszre hogy felnőttél
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!