Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogy tegyem boldoggá a pasimat?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy tegyem boldoggá a pasimat?

Figyelt kérdés
Nagyon szerelmesek vagyunk egymásba...de egyben sokat veszekszünk is. Azt érzem, hogy csak csalódást okozok neki és ezért mindig szakítani akarok, de ő nem. Ő mindent megtett azért, hogy boldog legyek, de akármennyire is szeretem még nem sokat tettem a kapcsolatunkért, mert nem tudtam sajna..még 2 hónapja sem vagyunk együtt, de már ezt érzem...mit tegyek, hogy rendben legyen köztünk minden és, hogy kárpótoljam? Elöre is köszi :(
2012. szept. 1. 23:17
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Nem megbántani akarlak, de igaza volt annak a hozzászólónak, aki azt írta, nőj fel.

Ez a "mindig szakítani akarok" szerintem olyan dolog, hogy te egyáltalán nem akarsz szakítani, csak neked van újra meg újra megerősítésre szükséged, hogy ő nem akarja hogy különmenjetek. Úgy tippelem nem sok önbizalmad van, és ez hat ki a kapcsolatodra. Szeresd és fogadd el magad...itt kezdődik minden...

23N

2012. szept. 2. 01:02
 12/13 anonim ***** válasza:
Brazil szappanopera az életed! Maradj vele majd hatvan év múlva egymásra találtok!
2012. szept. 2. 03:08
 13/13 anonim ***** válasza:

Kedves kérdező: pont ugyanilyen párkapcsolatban voltam.

Úgy éreztem magam, mint a párod, és az exem olyan volt mint te!

Végül én mondtam ki, hogy vége, mert már csak szenvedés volt. Ő meg talán nem akart megbántani azzal hogy szakít velem.

Mondjuk mi 1 évet voltunk együtt. Nehéz kérdés, mert minden helyzet különbözik.

De szerintem szakítanotok kéne, mert idővel mind a ketten rá fogtok menni testileg és lelkileg, és megtörtök a hullámok miatt.

Utána nagyon nehéz összeszedni magatokat, hidd csak el.

2012. szept. 2. 08:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!