Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak, ha engem TÉNYLEG csak a szerelem tesz boldoggá az életben, de pont azt nem kapom meg?
Semminek nem tudok úgy igazán örülni az életben, csak a szerelemnek. De a szerelmi életem pillanatnyilag romokban hever... le lehet egy életet élni szerelem nélkül, boldogan? Mert én úgy érzem képtelen vagyok erre...
22/L
Sose szabad egy dologra, vagy egy emberre támasztanod az egész boldogságod. Amíg önmagadban nem találod meg a boldogságod, addig mindig kudarc lesz az összes kapcsolatod.
Tudom milyen érzés ez, ismerős sajnos, de a szerelem sose akkor jön az életben ha karjuk. Ha boldog leszel magadban, megkapod.
Köszönöm a válaszokat. Az a gond, hogy én olyan típusú ember vagyok, aki csak egy kapcsolatban tud kiteljesedni, csak akkor érzem magam egésznek, ha megvan a másik felem. Egyedül akkor se lennék boldog, ha most megnyerném a lottó ötöst.
Amúgy szerelmes vagyok, vagyis voltam... de a barátom elhagyott, mert ő meg kiszeretett belőlem. Most már inkább csak mérhetetlen csalódást érzek.
Ezzel én is ugyanígy vagyok.Nem kell,hogy egész nap együtt legyünk,csak elég a tudat,hogy van és sok dolog boldoggá tud tenni,még ha akkor épp nincs is mellettem fizikailag.Ha nincs párom,akivel minden érzésemet meg tudom osztani,akkor más dolgoknak sem tudok annyira örülni.Nem vagyok kapcsolatfüggő,mert a rossz kapcsolatokban nem maradok benne,de számomra is a párkapcsolatom a legfontosabb.
Csak azt tudom tanácsolni,mint az előttem szólók.Ne keseredj el.
Hihetetlen, én is pont így érzek.
egy fiú
Elérulom! Az igazi szerelmet MINDIG csak ideiglenesen fogod megkapni! Hiába találod meg azt akivel elfolysz a szerelemtől, hiába házasodtok össze, egy idő után a szerelem átalakul egy másfajta érzéssé. Az is jó, de már nem az a nagy lángoló klasszikus szerelem, amit Te annyira szeretsz!
Valahogy meg kellene tanulnod, hogy más dolgok is boldoggá tegyenek a szerelmen kívül (vagy mellett), mert mint írtam, az nem lesz állandó. És így leélni egy életet nem nagy feeling...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!