Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Mi a véleményetek az ilyen férfiakról? (ezt ugyan csak másoltam valahonnan, nem pont ilyen vagyok, de majdnem;)
Egy jóizléssel megáldott, mindig elegáns úriember. Nagyon sokat ad magára, de cserébe társától is ugyanezt várja el. Fejlett szépérzéke az elvekre, formákra és nőkre egyaránt kiterjed. Rafináltan ötvöződik személyiségében az érzékiség-szentimentalizmus és a racionalizmus. Társasági ember, szereti a kényelmet, a szép dolgokat, a luxust, és mindenekfelett az igazi romantikát. Tőle számíthatunk pezsgőre, valcerre, szerelmes összeborulásra a holdfényben, amennyiben sikerült meghódítanunk. A szép, nagyon nőies, kissé titokzatos és kicsit megközelíthetetlen nőket kedveli…
igazi nagyvonalú udvarló, ha nem élsz vissza ezzel, nagyvonalú marad továbbra is. Ravasz szerető, aki az előjátékban ugyanolyan nagy szakértő, mint a partnerre való odafigyelésben. Ez eddig nagyon kecsegtető, sajnos minden jóban van valami rossz is. Mr. Szerető ugyanis nem hűséges fajta, nagyon könnyen esik szerelembe egy szép nő láttán, és képtelen nemet mondani. Nem kezdeményezi a szakítást szinte soha, inkább kompromisszumot köt. Annak ellenére, hogy egy hivatásos udvarló, imádja, ha elcsábítják. Öltözz ki, válassz egy csábító, erős illatot, fesd ki magad és harcra fel! Hívd meg egy meghitt, gyertyafényes pezsgős vacsorára: mintha csak ő csinálná, ez lesz az első gondolata és ettől nyert ügyed lesz. Ha magad mellett akarod tartani, egy percre se téveszd szem elől, mennyire szereti a szépet, a harmóniát. Ne vitázz, ne veszekedj hangosan vele. Inkább varázsold el naponta szépségeddel és tökéletességeddel.
;)
kinek a pap...
Nekem nem szimpatikus, az első felét eröltettnek érzem, a második meg pff egy kapcsolatnak vége van ha nem bíznak a felek egymásban, egy ilyen férfiban szerinted lehet bízni?
Biztos csak nem egyeznek az igényeink én nem vagyok romatikus, velem nem kell nagyvonalúnak lenni (félreértés ne essék én is adok magamra nem vagyok slampos) de a hűséget minimum elvárom. A másik meg hogy mindíg tökéletesnek és szépnek lenni...hát mit veszel annak? Párom engem szépnek lát pizsamában smink nélkül is de neked vagy ennek az embernek nem tudom mi az izlése az meg hogy ne veszekedjek... kerülöm én a konfliktust először mindíg normálisan szépen megbeszélni próbálom a dolgokat, de ugyan engedtessék már meg nekem hogy ha valami disznóságot csinál az illető akkor leharapjam a fejét jópofizás helyett. Össz egészébe nem jönnék össze ilyen palival.
tipikus Mérleg
volt dolgom vele .-)
szépen elvarázsoltam majd játszva kidobtam .-)
egyszerűen olyan átlátszó ahogy viselkednek
xD Én nem nagyon hiszek a horoszkópban.
Egyébként csak, h ne legyen vita, a csillagjegyem Nyilas. ;-)
pont ismerek ilyet. csak a külsőről nem volt szó, de ő 10 pontos.
nekem az a véleményem róla, hogy alkalmi kapcsolatra még egy nem alkalmi kapcsolatot bevállaló nőnek is kihagyhatatlan viszont másra semmire nem jó. csak egy szép emléknek. ami hiányozna, ha kimaradna az életből.
Hmm, csak puszta kíváncsiság. Értem. Akkor legyen 21.
Még véletlenül sem azért kérdezted mert szeretnél eltölteni egy gyertyafényes vacsorát, majd vörös rózsaszirommal szórt ágyon forró éjszakát Mr Szeretővel.;)
Mer ha mégis, annyi szál rózsát veszek ahány éves vagy, ha nagyon szép vagy , akár a dupláját is, ha még a hajad is gyönyörű ragyogó, egye fene annyit ahány a hajad szála...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!