Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez a "pali sok csajt megtolt: menű csajnál ribanc" pont ugyan olyan mint a "csaj szűz: király, férfi: lúzer kocka"?
Próbáltam összesűríteni a lényeget, de az alapelv:
Sokan folyton kérdezgetik, hogy miért van az, hogy ha egy pali sok csajt megdug az menő, de ha egy csajon sokan átmentek az ribanc?
Férfiaknál:
Miért van az, hogy lánynál királyság a szüzesség pasinál ciki.
(Itt mist lehet kötekedni, de a csajok 90% akár rendes akár nem furcsán néz egy húszon felüli szűzre (valaki ad esélyt de legtöbben nem), de most nem ez a lényeg).
A kérdés irányultsága ugyan az, hogy folyton lovagolnak a két nem előnyein ill hátrányain (Ez lehet szarul lett megfogalmazva)?
Hallottad a kulcsos viccet nem?
Na akkor a női változat:
Az 1 jó cerka amit kihegyez 1 hegyező nem?
Úgyhogy fogj 1 kardhalat és döfködd a pasikat :D
Ha jól értem a kérdést, szerintem ez a szexuális és erkölcsi szerepek miatt lehet. Tehát a férfi feladata, hogy nyomuljon, erőltesse a dolgot, tehát akkor sikeres, ha ez sikerül neki. A nő feladata meg ellenállni, lepattintani a támadók nagy részét, tehát neki meg ez jelenti a sikert.
Ez el van vonatkoztatva, nem szó szerint értendő, de ez lehet az alapja.
az a menő amiben munka van,
a nőnél munka van abban, hogy ellen áll a napi 10-20 jelentkezőnek ( már ha olyan körökben mozog vagy olyan)
a férfinak abban van munka, hogy becsajozzon...
ugyanis a nőt bármikor bárki megdugná
de a férfinak nem ilyen könnyű ágyast találni, abban munka van
szal ha a férfinak ez nem sikerül balfsz
ha a nőnek tul sok sikerül, ribnc
érted?
van egy kulcs (férfi), ami minden zárat kinyit. Elég jó kulcs, nem? :D
És van a zár (a nő), amit minden kulccsal ki lehet nyitni...
csak mellékesen, lány vagyok :D
11:45
hegyezős változatot ismered? :)
akkor jó egy hegyező,ha sok ceruzát kihegyez, nem csak egyet;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!