Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ez a "pali sok csajt megtolt:...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez a "pali sok csajt megtolt: menű csajnál ribanc" pont ugyan olyan mint a "csaj szűz: király, férfi: lúzer kocka"?

Figyelt kérdés

Próbáltam összesűríteni a lényeget, de az alapelv:

Sokan folyton kérdezgetik, hogy miért van az, hogy ha egy pali sok csajt megdug az menő, de ha egy csajon sokan átmentek az ribanc?

Férfiaknál:

Miért van az, hogy lánynál királyság a szüzesség pasinál ciki.

(Itt mist lehet kötekedni, de a csajok 90% akár rendes akár nem furcsán néz egy húszon felüli szűzre (valaki ad esélyt de legtöbben nem), de most nem ez a lényeg).

A kérdés irányultsága ugyan az, hogy folyton lovagolnak a két nem előnyein ill hátrányain (Ez lehet szarul lett megfogalmazva)?

2012. aug. 10. 11:34
1 2 3 4
 21/36 anonim ***** válasza:
így van egy elhasznált cerka csak maszatol...
2012. aug. 10. 12:01
 22/36 anonim ***** válasza:
91%

Mert a petesejt nagyobb érték mint a ge.ci. Utóbbiból sok van, lehet folyatni.

A férfiak viszont szeretik tudni, hogy a nő biztosan tőlük esett teherbe, ezért nem támogatják, hogy sok emberrel létesítsen szexuális kapcsolatot, mert az rontja az esélyeiket a továbbszaporodásra. Ezért érték sok kultúrában a szüzesség. Ellenben ők pont emiatt szívesen folyatják magjaikat, mert azzal növelik az esélyüket, hogy a génállományuk továbböröklődik.

A nők is meg kell becsüljék azt a néhány petesejtjüket, mert nem lenne jó, valami lúzer nyomingerrel összeengedni, hogy valami korcs legyen.

Míg egy férfi több nőt is képes megtermékenyíteni közel egy időben, a nő csak egyszerre 1 férfitól képes teherbe esni, és ehhez nyilván a felfogás is alkalmazkodott korábban.

A fogamzásgátlás világába viszont már tulajdonképpen mindegy, de valahonnan innen jöhet.

2012. aug. 10. 12:01
 23/36 A kérdező kommentje:

11:55 na igen, egy ehhez hasonló evolúciós elméletet én is kifejtettem valahol, de pl ez is egy olyan amivel a nőket lehet szidni, elvégre az olyan vad akt könnyen be lehet cserkészni az szar vad! Erre a nők nem igazán tudnak mit hegyezőzni mert max azt lehet mondani aki meg nem tud vadászni az szar vadász, de ezzel nem a férfiakat szidják hanem azon rétegét akiknek valamilyen okból nem jött össze.

Ha tévedtem bocsi

2012. aug. 10. 12:02
 24/36 A kérdező kommentje:
Igen ez a erős utódnemzésbe va valami, de nem igazán működik jól mert elég sok gyökér rohangál kint akinek meg se kellet volna születni:D
2012. aug. 10. 12:04
 25/36 anonim ***** válasza:

22

létezik védekezés. melyik korban élsz te?

egyébként meg én meg szívesem szerint nem jönnék össze egy olyan pasival, akinek előttem megvolt 100 csaj. nem is fogok )

2012. aug. 10. 12:10
 26/36 anonim ***** válasza:
Te lennél a 101 trófea Császárnő;)
2012. aug. 10. 12:12
 27/36 anonim ***** válasza:

# 23/24

Amit en irtam az egy idealis allapot lenne, ami persze sose johet letre, de az irany feleje mutat. Elo pelda: a nok akarhogy nezzuk mindig is csak a legalfabb himekre buknak, mig a ferfiaknak eleg egy atlagos no is (ezis ala tamasztja az elmeletemet), az mar mas kerdes, hogy nem tudjak mindig megkapni amit akarnak es ossze jonnek egy atlagos ferfival, majd esetleg a gyerek nem biztos, hogy tole lesz, gondolom erted a jelenseget. A lenyeg nem a nok szidasan volt, csak valaszt kerestem a kerdesre es ennel nincs logikusabb sajnos, vagy csak en nem jottem ra.

2012. aug. 10. 12:13
 28/36 A kérdező kommentje:
Itt valami kezdődni fog, ki lesz a nyerő? a csodakulcs vagy a csodahegyező? :D
2012. aug. 10. 12:14
 29/36 anonim ***** válasza:

Császárnő te nem olvastad el amit írtam, mert a végén ott van.

Kérlek ne szóljál hozzá, ha arra nem veszed a fáradságot, hogy elolvasd.

Hol élsz Te?

2012. aug. 10. 12:15
 30/36 A kérdező kommentje:

27/28

Előszre szólok nem álltalánosítok nem prookálok:

Ez a legerősebbtől akar nemzeni elég relatív. Régen ugyebár a testi erőre mentek

2012. aug. 10. 12:15
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!