Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tud nyújtani egy 20-25 éves srác? Tud-e érdekesebbet mint egy 30, vagy e fölötti férfi?
azt ne mondd nekem h 1 99 éves nő már érett :)
fűűű az az 5 év.. ha friss húsra éhezel fogadd el azt is h esetleg valamivel éretlenebb mint te ha nem akk meg marad az aszott gyümölcs :)
Szerintem még nem tartasz ott életkorban, hogy fiatal pasikra utazz:)))
45F
Ezen már én sokat gondolkodtam és úgy gondolom, hogy nem tud, legalábbis én biztos nem. És ezért én pl nem is csajozom. :) Persze amióta én ezt elhatároztam azóta máris máshogy viszonyulnak hozzám a lányok, logikus. Vonzódnak többnyire. 30-as nőknél is vettem észre ilyesmit. De szerintem behisznek valamit keményen. :)
25/f
Pici csibem,amikor azt irtad 20=25eves srac gyerekes azt hittem 40feletti vagy! Egy tapasztalt 20-25 eves elkapna es egesz ejszaka csak dugna(mert gondulom neked csak dugas kell)es dugna.
Ugy isten igazabol,utana megkerdeznelek hogy gyerekes e!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!