Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak szerintem az a normális ha egy 16 éves nem jár buliba?
Annyi kérdést látok hogy, nem engednek el bulizni meg diszkóba. Szrintem sem való. 17 től el lehet kezdeni( szerintem)
Meg sokan már 14 évesen akarnak menni buliba.
Szia!:) Szerintem se gáz. Én úgy vagyok vele, hogy szerintem az lenne a normálisabb, ha 16 évesen "bulizni" akarok, akkor összeülünk barátnőkkel, barátokkal és dumálunk, szórakozunk, hülyülünk. Szerintem ez lenne sokkal jobb, de sajnos a mai világban az összes bulizós kis p... és haverjaik mind gázosnak tartják ezt a hozzáállást! Pedig szerintem pont, hogy fordítva kéne lennie. Csak az a gond, hogy szerintem az ilyen felfogásúak vannak kevesebben most már. Ez inkább a "begyöpösödött lúzer"-séghez tartozik.:/
16/L
Egy 16 évesnek még otthon, a fenekén LENNE a helye. Sajnos a valóság mást mutat a szülők felelőtlenségéből adódóan.
23/N
Én is 16 vagyok és én sem járok bulizni,ha a suliban van vmilyen rendezvény pl:gólyabál vagy vmi akkor elmegyek de diszkóba nem.Ráadásul vidéki vagyok szóval nincs is nagyon választási lehetőségem.
16/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!