Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tud nyújtani egy 20-25 éves srác? Tud-e érdekesebbet mint egy 30, vagy e fölötti férfi?
Figyelt kérdés
Nálam fiatalabb fiúval még nem volt kapcsolatom,ezért kérdezem ezt,hogy egyáltalán érdemes-e kipróbálni,vagy ők még nagyon gyerekesek ? :)2012. aug. 9. 12:35
11/18 A kérdező kommentje:
Persze nem lehet általánosítani,de akkor is más lehet egy jóval fiatalabb fiú :) Ezt addig úgyse tudom meg amíg ki nem próbálom.
2012. aug. 9. 12:45
12/18 anonim válasza:
emberfüggő..nekem is van még 40+ ismerősöm is, aki olyan mint egy nagy gyerek, még a munkahelyén is..és van velem egyidős, éppen hogy 18, aki már kész felnőtt
13/18 A kérdező kommentje:
8-aska: elvileg még nem,csak kíváncsi vagyok:)
2012. aug. 9. 12:48
14/18 anonim válasza:
Ez leginkább ember és nem kor függvénye. De 30 évesen szerintem már neked is le kellett volna esnie.
22/L
15/18 anonim válasza:
Teljes mértékben emberfüggő, hogy mit tud nyújtani! Jó eséllyel tud nyújtani elhamarkodott, figyelmetlen szexet, korai magömlést - de ilyet egy 40-es is tud. :P
Nem kor alapján kell választani.
Az itteni tapasztalatok alapján a 20-25 évesek:
1. Szextanárnőt keresnek az idősebb nőkben
2. Villogni akarnak a haverok előtt, hogy megvolt nekik egy MILF
Én köszönöm, de ebből nem kérek. :) Maradtam a saját korosztályomnál, és jól döntöttem. :)
37N
16/18 anonim válasza:
A boldog családi életet nem akarod kipróbálni, ha már úgyis benne vagy a korban? Miért tartasz még mindig ott mint egy 13 éves?
17/18 anonim válasza:
A kezét köszönésnél tudja nyújtani
18/18 anonim válasza:
Nem kell túlmisztifikálni, elég egyszerű dolog ez. Legyen egy idősebb pasid aki fizet és egy fiatal srác aki "szórakoztat".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!