Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez a "pali sok csajt megtolt: menű csajnál ribanc" pont ugyan olyan mint a "csaj szűz: király, férfi: lúzer kocka"?
Próbáltam összesűríteni a lényeget, de az alapelv:
Sokan folyton kérdezgetik, hogy miért van az, hogy ha egy pali sok csajt megdug az menő, de ha egy csajon sokan átmentek az ribanc?
Férfiaknál:
Miért van az, hogy lánynál királyság a szüzesség pasinál ciki.
(Itt mist lehet kötekedni, de a csajok 90% akár rendes akár nem furcsán néz egy húszon felüli szűzre (valaki ad esélyt de legtöbben nem), de most nem ez a lényeg).
A kérdés irányultsága ugyan az, hogy folyton lovagolnak a két nem előnyein ill hátrányain (Ez lehet szarul lett megfogalmazva)?
van egy szingli srác és lány
ha a srác azt mondja a lánynak: dugunk? - valószínűleg pofont kap
ha a lány azt mondja: dugunk? - abból valószínűleg szex lesz
tehát a kemény munkáért megdolgozni menő, kemény munkát csak úgy úton út félen megkapni nem menő.
ennyi
Az meg érdekes,hogy ha minden nő nemet mondana az alkalmi szexre,akkor meg minden pasi fel lenne háborodva,hogy csak párkapcsolatban lehetne szexelni,,,akkor meg azért lenne ribanc minden nő.
férfiak és a logika 12. fejezet
maradjunk annyiban, hogyha a csaj szingli és a srác is szingli, és a srác kurv@ jól néz ki és csak akkor, fekszik le vele a lány
akkor nem rib@nc.
minden más esetben az
11:52 érdekes logika:d, én nem vagyok "k*rva jól" kinéző ember, vagyis ha összeszedek egy csajt a hétvégi buliban (csak példa utálok bulizni:D) akkor azt én ribancá teszem? De ha a csaj minden hétvégén kétméteres izmos fiúkákkal tömeti meg magát akkor nem ribanc mert pali "k*rva jól" néz ki?:D:D
Ezt a hyegező ceruzát kérem hagyjuk már, ez egész csak a szavak kiforgatása? Most hirtelen ez a példa jutott eszembe: egy zsír új ceruza (szűz pali farka), sokkal jobb mint egy agyonhasznált nem (a nem szűz)? Ilyen példákkal akármelyik oldalra lehet kovácsolni az előnyt úgyhogy ettől kíméljetek meg :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!