Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Lányok! Mi a véleményetek az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Mi a véleményetek az ilyen férfiakról? (ezt ugyan csak másoltam valahonnan, nem pont ilyen vagyok, de majdnem;)

Figyelt kérdés

Egy jóizléssel megáldott, mindig elegáns úriember. Nagyon sokat ad magára, de cserébe társától is ugyanezt várja el. Fejlett szépérzéke az elvekre, formákra és nőkre egyaránt kiterjed. Rafináltan ötvöződik személyiségében az érzékiség-szentimentalizmus és a racionalizmus. Társasági ember, szereti a kényelmet, a szép dolgokat, a luxust, és mindenekfelett az igazi romantikát. Tőle számíthatunk pezsgőre, valcerre, szerelmes összeborulásra a holdfényben, amennyiben sikerült meghódítanunk. A szép, nagyon nőies, kissé titokzatos és kicsit megközelíthetetlen nőket kedveli…

igazi nagyvonalú udvarló, ha nem élsz vissza ezzel, nagyvonalú marad továbbra is. Ravasz szerető, aki az előjátékban ugyanolyan nagy szakértő, mint a partnerre való odafigyelésben. Ez eddig nagyon kecsegtető, sajnos minden jóban van valami rossz is. Mr. Szerető ugyanis nem hűséges fajta, nagyon könnyen esik szerelembe egy szép nő láttán, és képtelen nemet mondani. Nem kezdeményezi a szakítást szinte soha, inkább kompromisszumot köt. Annak ellenére, hogy egy hivatásos udvarló, imádja, ha elcsábítják. Öltözz ki, válassz egy csábító, erős illatot, fesd ki magad és harcra fel! Hívd meg egy meghitt, gyertyafényes pezsgős vacsorára: mintha csak ő csinálná, ez lesz az első gondolata és ettől nyert ügyed lesz. Ha magad mellett akarod tartani, egy percre se téveszd szem elől, mennyire szereti a szépet, a harmóniát. Ne vitázz, ne veszekedj hangosan vele. Inkább varázsold el naponta szépségeddel és tökéletességeddel.

2012. nov. 29. 22:26
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
100%
igazi parádézó kis majom lehetsz
2012. nov. 29. 23:16
 12/23 anonim ***** válasza:
te nem véletlen a méhecskés, virágkelyhes kissrác vagy?
2012. nov. 29. 23:18
 13/23 anonim ***** válasza:
52%

Haver én ezt végig se bírtam olvasni.

Én totál ellenkező vagyok, igénytelen mármint a hajviselésre,össze-vissza áll tehát kócos illetve borostás vagyok.Az egyik szemem kék a másik barna tehát heterókromiám is van.

Aztán verekedős is vagyok,de már nem annyira mint kis srácként már megkomolyodtam .

Szeretek igénytelenül enni, szeretek kávézóba járni és rengeteg kávét inni.

Szeretem ha mások idegeit szétfeszítem és bemerek szólni akárkinek.

Szóval ja, egyszerűsödj le komáááááááááám mert ez így nem lesz jó, szerintem sokaknak nem jön be...

De mondjuk az se amit én művelek .

Ahogy mondtad kinek pap kinek.................

na aztán nyomassad fiam

és szed össze magad kölök

18/F

2012. nov. 29. 23:26
 14/23 anonim ***** válasza:
Na akkor én kellenek neked mert szép is vagyok a hajam is gyönyörű az már más kérdés hogy nekem kellene-e egy ilyen fiú vagy se..
2012. nov. 30. 00:08
 15/23 anonim ***** válasza:
Gondolom a seggét is selyemmel törli ki.
2012. nov. 30. 00:30
 16/23 anonim ***** válasza:
:D Nem azért kérdeztem a korod, mert szükségem van a rózsáidra. Nem mellesleg 16 éves vagyok, és van barátom is (: Amúgy akkor visszavonom az előző hosszú kommentem, (22:42) de csak egy részét. 21 éves? Még be se nőtt a fejed, nem mintha az enyém be nőtt volna, de maradjunk annyiban, hogy szerintem te még ezerszer változni fogsz az évek alatt :D
2012. nov. 30. 06:37
 17/23 anonim ***** válasza:
Ez a rózsás hozzászólás már túl sok volt nekem kérdező, eddig azt gondoltam hogy túlzásokba esik de ez már tényleg túlzás. Ilyen pasi mellett nem lehet megmaradni, egyik hozzászóló írta hogy minden nő életébe kell egy ilyen, hát köszi én passzolom. Nagyon oadvagy a gyertyafényes vacsoráért és a rózsasirmos trükkért fura lehet de nem minden nőnek vonzó, én ezerszer többre értékelem ha pl elmegyünk egy bicajtúrára vagy barlangászni, lovagolni, egyszerűen nem jön be ez a te stílusod.
2012. nov. 30. 08:37
 18/23 A kérdező kommentje:

Hmmm, értem. De azért csak óvatosan.

Nincsen rózsa tövis nélkül!;-)

Nesze nektek romantika.:P

2012. nov. 30. 09:12
 19/23 anonim ***** válasza:
90%
Kérdező az utolsó hozzászólásod tényleg nem értem. A romantikát pedig a hűség felé helyezni az egyik legnagyobb baklövés amit egy pasi el tud követni egy kapcsolatban...
2012. nov. 30. 13:51
 20/23 anonim ***** válasza:
100%

00:30

pontosan, és mindezt 21 éves létére ki fizeti! Naná hogy apuci meg anyuci!

2012. nov. 30. 17:44
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!