Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Bocsánat, ha miattam nem lesz...

Bocsánat, ha miattam nem lesz gyerekünk. Ez mi már?

Figyelt kérdés
A barátnőm (21 éves) azon parádézik, hogy ma átázott a csizmája, és egész nap abban kellett lennie. Így biztosan felfázik, és majd ezért nem lehet majd gyerekünk. Ezzel cseszeget egész nap, normális dolog ez? Miért kell mindjárt a legrosszabbra gondolni? Egyébként is már az agyamra megy ez a nem lehet majd gyerekünk para. Nem mintha holnapra terveznénk... Mit mondjak neki, hogy álljon ezzel le?
2013. jan. 14. 17:59
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
69%
Ha elkezdi, hagyd ott. A barátom ezt szokta csinálni, ha mar semmi nem segít, és én vagy észreveszem magam, vagy megvárom míg lenyugszom. Bár én nem vagyok ekkora HP.
2013. jan. 14. 18:05
 2/11 anonim válasza:
85%

:) Teljesen megértelek. Fordítsd vissza a szitut minden alkalommal ha ilyenen majrézik. Mond neki, h:

-Ó te tudod hiszen a dokid azt mondta nem elég mozgékonyak a srácok!

-Ezek szerint kefélhetünk gumi nélkül?

Tuti kiakad, de ha nem érti meg, h az agyadra megy, muszáj, h te csinálj viccet az egészből.

2013. jan. 14. 18:07
 3/11 anonim ***** válasza:
100%

Foglalkozz vele.. :-)

Vigasztald meg, arra vágyik.

2013. jan. 14. 18:09
 4/11 anonim ***** válasza:
93%
Nem igazán tudom elképzelni a szituációt. Elpanaszkodja, hogy átázott a csizmája, és így, egy levegővel már az is benne volt a panaszban, hogy tuti emiatt nem lehet majd gyereke? Vagy pedig elmondta, hogy de sz*r volt neki egész nap vizes csizmában, és erre várt volna valami választ, téged meg nem izgatott különösebben a dolog, és így lett belőle az "emiatt nem lehet majd gyerekem" szöveg? Mert hát na, ha az utóbbi, akkor értem valahol, még ha ez röhejes is egy kissé, de na, sok nő ilyenkor várja, hogy sajnálják egy kicsit.
2013. jan. 14. 18:17
 5/11 anonim ***** válasza:
100%

Réges -régen világhírű szovjet tudósok feltalálták a váltóczipőt.

De mesélj neki:

Volt a világon, hol nem volt, volt egy jómódú parasztember, annak volt egy felesége meg egy leánya. Egyszer odament egy szép fiatal legény másodmagával háztűznézni.

Mindjárt kínálták őket tyúkkal, kaláccsal. Borért is leküldte az ember a leányát a pincébe. Lement a leány, elkezdte vigyázni, hogy melyik a legnagyobb hordó, hogy abból vigyen, mert azt mondta az apja; amint ott vizsgálódik, szemébe ötlik egy nagy káposztáskő a pince egyik oldalához támasztva.

Elgondolkozott a leány, hogy őérte most itt vannak a háztűznézők, ő most férjhez megy, lesz majd neki egy kisfia, annak ő vesz egy kis ködmönt a vásárban, a kisfiú egyszer le talál szökni a pincébe, csak ott ugrál, csak ott ugrál a káposztáskő körül, a káposztáskő eldől, a kisfiút agyonüti, kire marad akkor a kis ködmön? Ezen a leány úgyannyira elkeseredett, hogy leült az ászokra, ott sírt.

Már odafönt nem győzték várni; leküldte hát az ember a feleségét is:

- Ugyan, anyjuk, eredj le már, nézd meg, mit csinál az a leány ennyi ideig abban a pincében. Tán a bort folyatta el, azért nem mer feljönni.

Lement az asszony, látja, hogy ott sír a leánya az ászokon.

- Hát téged mi lelt, hogy oly keservesen sírdogálsz?

- Hogyne sírnék, édesanyám, mikor így meg így elgondoltam jövendőbeli állapotomat. -

A kisködmön

[link]

2013. jan. 14. 18:18
 6/11 anonim ***** válasza:
4-es véleményét osztom. Szerintem is arra vágyott hogy egy kicsit felkeltse a figyelmedet és megsajnálgasd.
2013. jan. 14. 18:22
 7/11 anonim ***** válasza:
Vagy egy új csizmát szeretne...
2013. jan. 14. 18:25
 8/11 anonim ***** válasza:

"Ezzel cseszeget egész nap"

Nem lehet,hogy így akarja felhozni a gyerekvállalás témát?

Lehet azt várja,hogy így felelj:

"miért drágám?Szeretnél gyereket?"

2013. jan. 14. 18:29
 9/11 anonim ***** válasza:
100%
Nem lehet, hogy új csizmát szeretne?
2013. jan. 14. 18:34
 10/11 anonim ***** válasza:

ma 18:29

Ott a pont :)

2013. jan. 14. 18:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!