Megnyertem az egyik budapesti nagy színház pályázatát, de anyám nem engedi, hogy a művemet játsszák a következő évadban. Mit tegyek?
Figyelt kérdés
Már régóta írtam a darabot,és tavaly beneveztem a pályázatra,kiderült 3 napja,hogy megnyertem.De anyám nem engedi,hogy színház közelébe kerüljek,nem támogat.2013. jan. 7. 16:08
11/15 anonim válasza:
Mi anyukád indoka, amiért nem engedi?
12/15 A kérdező kommentje:
mert szerinte ha bekerülök ebbe világba,akkor diplomám se,de lehet,hogy érettségim se lesz,mert a színház visz magával,egy álomvilágba visz,ő pedig azt szeretné,hogy diplomám legyen,pedig nem készülök egyetemre menni
2013. jan. 7. 17:02
13/15 anonim válasza:
Akkor engedélyeztesd titokban,ha nem kell szülői aláírás,vagy valami.Ha meg kell,akkor puhítsd meg apukád.Vagy keress kiskapukat.Nehogy már ilyen nagy lehetőséget elszalassz anyukád rigolyái miatt.
14/15 anonim válasza:
És 15 évesen honnan tudod még mit hoz a jövő? Honnan tudod már most előre, hogy nem mész egyetemre? Ezt nem tudhatod, te sem, és édesanyád sem. Azzal érvelnék, hogy ez egy olyan lehetőség, ami csak nagyon-nagyon keveseknek adatik meg, és mellette megígérném, hogy nem rontok a suliban érettségiig és akkor újragondoljátok a továbbtanulást, úgy, hogy már rálátásotok lesz arra, mit is érdemes csinálni, mit nem. Tudni fogod, ebből mi lesz, vagy mi se. De egy próbát megér, ha az ember nyertes pályázatot tud beadni egy ilyen komoly helyre! Ne veszekedéssel, észérvekkel és biztonsági játékkal győzd meg. Tanulj emellett és akkor nem lesz kifogása. 18 évesen meg eldöntheted, hogyan tovább, akkor már nem kell az engedélye. Egy érettségi meg mindenképp kelleni fog, akármit is akarsz csinálni a jövőben.
15/15 anonim válasza:
És mit szeretne anyukád, hogy hova járj egyetemre?
Most, hogy a felsőoktatást minden lehetséges módol el akarják lehetetleníteni... Mondd meg neki, hogy ez nem az életed elfecsérelése, hanem egy komoly lehetőség, amit ha elszalasztasz, "mert Te egyetemre fogsz menni" (ha egyáltalán bármi értelmesre be is jutsz államira és végig is tudod csinálni), az senkinek sem jó! Ha élsz ezzel a lehetőséggel, attól még nem zárnak ki semmilyen iskolából.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!