Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Mit lehet csinálni olyan...

Mit lehet csinálni olyan emberekkel, akiknek nincs saját életük, mindig a másikkal vannak elfoglalva? Mintha az ő életét akarnák élni.

Figyelt kérdés
2013. jan. 6. 21:35
 1/6 anonim ***** válasza:
0%
Ha akarsz valamit csinalni veluk, akkor te is pont olyan vagy. Talan ezert zavar teged.
2013. jan. 6. 21:43
 2/6 A kérdező kommentje:
Okos vagy, arra esetleg nem gondoltál, h azért zavar, mert rajtam élik ki magukat??
2013. jan. 6. 21:47
 3/6 anonim ***** válasza:

Mindenképp próbálj megszabadulni tőlük, önmagad miatt.

Költözz el, ha zavarnak, vagy valami hasonló.

Ha erre nincs lehetőséged, ne vedd őket figyelembe.

Bár, kellene lennie valami megoldásnak, ha te nem teszel emiatt semmit, önértékelésedet, önbecsülésedet a lelkivilágodat teszik tönkre.

Ha hagyod őket, és nem lépsz, sosem élhetsz szabad életet.

Teljesen meg tudlak érteni, biztosan lelki terrort folytatnak ellened.

2013. jan. 7. 17:48
 4/6 A kérdező kommentje:
Köszi, teljesen igazad van :(
2013. jan. 7. 20:29
 5/6 anonim válasza:
Sajnos sok a görény és először én is azt hittem ,hogy el kell menekülni ,de az az igazság hogy máshol is megtalál ez a karakter tehát szabadságharc.Van szád eszed kezed lábad max gyakorlatod nincs azon meg az idő segít ha elkezded a harcot vívd meg ott ahol vagy és új ember leszel azt az energiát amit tőled raboltak először ellenük használod és lesz egy kis önbizalmad majd ha lekoptak akkor meg már lehet értelmes dolgokra is fordítani ,mert csak olyanon élősködnek akinek van energiája és rájössz hogy milyen sok van neked és ha szabad vagy arra fordítod amire csak akarod :)
2013. okt. 16. 04:14
 6/6 anonim válasza:
Pl.Nekem egy b!zeráns szívta a vérem egy ideig amig rá nem jöttem ,hogy irigy rám ,mert nekem lehet normális női életem neki meg nem és szeretett volna irányítani ,hogy kicsit úgy érezze ,hogy neki is van női alteregója nagyon beteg de hát a mentális betegség az ilyen
2013. okt. 16. 04:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!