Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Normális az, ha a facebook...

Normális az, ha a facebook ennyire számít neki?

Figyelt kérdés

Barátnőm gyakran rak ki új képet (felesleges), én pl: 2-3 havonta, ha kedvem van, és ha én 'kapok' rá likot, akkor mindig látom,hogy neki ez rosszul esik, és olyankor ecseteli, a h*lyeségét, mintha nekem számítana.

Normális ha ez az oldal határozza meg a viszonyunkat?

2013. jan. 4. 20:43
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:

'viszont akkor talált más ahovl kiélte a féltékenységét így végül elhagytam'

Valószínűleg ez lenne, és nem érzem úgy, hogy nekem lekéne mondanom mindenről, csak mert ő ezt kéri.

Gondolkodjunk, teszem azt van egy zenész, ő kilép a bandából, mert pl: a feleségének nem tetszik?

Szerintem itt nem arról van szó, hogy nekem kell áldozatot hoznom, szerintem ha nem kavarom a témát, nem mondok egy szót sem erről az oldalról, nem kéne ez miatt vitázni.

Szerintem maga ez a téma nem normális, hogy ez az oldal képes tönkre tenni egy kapcsolatot. . .könyörgöm, nevetséges.

2013. jan. 5. 00:13
 12/12 anonim ***** válasza:

"teszem azt van egy zenész, ő kilép a bandából, mert pl: a feleségének nem tetszik"

Egy zenésznek általában nagyon fontos, sőt az egyik legfontosabb dolog az életében a zene. Ha te ezzel hasonlítod össze a Facebook-odat, akkor nemcsak az a kérdés, hogy a párodnál normális-e, hogy ennyire fontos neki a Facebook, hanem az is, hogy nálad normális-e, hogy neked ennyire fontos.

Ha így van, ahogy írod, hogy ő sem enged (nehogy már azt rakj ki a Facebook-ra, amit akarsz az engedélye nélkül), de te sem (nehogy már feláldozd a Facebook-ot a párkapcsolatod érdekében, hogyan is élnéd túl ezt a veszteséget, inkább vesszen a kapcsi, csak a Facebook neeeeeee!), akkor lehet, tényleg hagyni kéne az egészet. Gondolom, még szinte gyerekek vagytok. Nem igazán vagytok még érettek egy kapcsolatra.

Az is igaz viszont, amit az egyik előttem szóló írt: ha a párod féltékeny típus, akkor sajnos akármit is csinálsz, találni fog rá okot.

2013. jan. 5. 12:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!