Hány hónapos kép (profil) számít cikinek fb-on?
Figyelt kérdés
Pl. Tavaszi, Nyári elejei kép van kint profilképnek2012. okt. 23. 20:36
1/4 anonim válasza:
Ez most komoly. Az a ciki, hogy ez a kérdés felvetődik. Sőt mondhatni szánalmas.
2/4 anonim válasza:
Hagyjuk már ezt a "ciki" dolgot. Nálatok szánalmas kamaszoknál minden ciki. Még 15 évesen szűznek lenni is az. Mi meg nem tartozunk ebbe a "cikizős tinitársadalomba" így a kérdés is ciki... :D
3/4 anonim válasza:
Azért én amondó vagyok, hogy 4-5 éves profilképet már jobb leváltani, annyi idő alatt sokat változik az ember, főleg fiatalkorban. Gondolj bele, másképp néz ki az ember 14 vagy 19 évesen; de másképp néz ki 35 vagy 40 évesen is.
De az, hogy nyáron téli vagy télen nyári profilkép van rólad, szerintem nem gáz.
4/4 anonim válasza:
Menjél el dolgozni. Vagy ásd el magad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!