Telefonos ellenőrző kóddal lehetséges a facebook feltörés?
Figyelt kérdés
Beállítottam, hogy amikor a saját számítógépemen kívül máshol jelentkezek be, küldjön egy ellenőrző kódot a telefonomra, amit ha beírok, csak akkor lehetséges a bejelentkezés. Azt hallottam, hogy a jelszót már gyakorlatilag akárki feltörheti, így is lehetséges, hogy valaki beletrollkodjon a személyes dolgaimba, anélkül, hogy ellopná a telefonomat? Vagy a véletlenszerűen generált kódot is ki lehet hackelni? Semmilyen személyes adatot nem tettem publikussá, de azért nem örülnék neki, ha valaki olvasgatná a személyes dolgaimat :S#jelszó #telefon #telefonszám #Facebook #account #bejelentkezés #profil #adatvédelem #feltörés #ellenőrző kód
2012. okt. 1. 14:28
1/4 anonim válasza:
"Azt hallottam, hogy a jelszót már gyakorlatilag akárki feltörheti"
azért ezzel veszekednék...
2/4 A kérdező kommentje:
Már miért ne lehetne feltörni valaki adatlapját? Az a sok ember, akivel megtörént, az csak kitalálja? De az lenne a kérdés, hogy az ellenőrző kóddal mennyire biztonságos a profil.
2012. okt. 1. 16:07
3/4 anonim válasza:
Sok ember? Én egy ilyet se ismerek. Jó biztos van pár b*lfasz, aki ilyen fake adathalász oldalaknak bepötyögi a facebook azonosítóját meg jelszavát, de ez nem azonos a feltöréssel. lehet hogy túl egyszerű volt a jelszava vagy kilesték neki, de ez nem az fb hibája. Feltörni már csak azért sem könnyű dolog, mert egy sereg profi kyber biztonsági emberke dolgozik rajta naponta.
4/4 anonim válasza:
Szerintem azoknál fordul elő a feltörés, akik valamilyen szinten sárosak. Amúgy meg nem hiszem hogy akárki is érdeklődéssel olvasgatná a személyes dolgaidat, vagy azt, hogy milyen intenzitással beszélsz ki másokat a háta mögött. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!