Aki nem használja a Facebook nevű oldalt, az már nem is számít embernek?
Komoly emberek komoly problémái...
Nem tudom, elhiszed-e nekem, hogy ez rajtad kívül senkit nem érdekel. De tudom, persze, a te ismerőseid mind meghökkennek, és már csomó rosszalló és meglepett pillantást kaptál..
Igen, teljesen kibuktak idegileg, lehordtak mindenféle szemétnek, majdnem meg is lincseltek...
Meglepődtek, de te már úgy jössz fel, h akkor már nem is vagyok ember????
Igaza van az elsőnek, te úgy vagy hülye, ahogy vagy...
Az a probléma, h tudatalatt te is tudod, h szeretnél Facebookot, csak! Vagy azért, mert csúnya vagy, vagy mert így próbálsz meg egyéniségnek tűnni, h nincs Faced, mert te nem mész a tömeg után nincs.
Ugye csak rákérdeznek, de te már úgy gondolod, h nem is vagy ember.
Tipikusan az, mikor valakinek eltolja a fodrász a haját, másnap bemegy dolgozni, valaki rákérdez, de nem azért, mert szar és akkor rögtön belázad h:
És akkor mi van, zavar???ne dadogj!mondd meg h szar!tudom, h az nem kell mondanod!
Szal csak ő látja annak, de bemagyarázza, h mások is...
ma 04:40:
Regisztrálva voltam, ott tartottam a kapcsolatot a külföldi ismerőseimmel, de töröltem magam, amikor lefordították magyarra, és a sok idióta divatot csinált belőle, és mind ott kezdte élni az életét. (előtte lefogadom, hogy nagy iwiw meg mit tudom én milyen fan voltál te is)
Aha, mert csúnya emberek nincsenek regisztrálva, okos vagy nagyon. Ha megnézel egy akármilyen oldalt, mindig mutat pár arcot, hogy kik szeretik; ha szerinted ők mind szépek, akkor egészségedre.
Az a hatmilliárd rajtam kívül, aki szintén nem használja, azok is "egyéniségek" akarnak lenni, és csak így tudnak kitűnni a "tömegből", amely ugye jóval kevesebb tagot számlál, mint ők maguk, ugye? Mindenki magából indul ki. Erre utal a nagyon intelligens felhasználóneved, illetve az üzeneted tartalma: [link]
No de miért is csodálkozom, hogy felteszek egy egyszerű kérdést egy magyar oldalon, és rögtön megkapom, hogy én egy ronda, egyéniség nélküli valaki vagyok. Csak úgy sugárzik a rosszindulat a válaszok nagy részéből. Azt hiszem, hogy ezentúl maradnak a külföldi oldalak hasonló célra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!