Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Normális az, ha a facebook...

Normális az, ha a facebook ennyire számít neki?

Figyelt kérdés

Barátnőm gyakran rak ki új képet (felesleges), én pl: 2-3 havonta, ha kedvem van, és ha én 'kapok' rá likot, akkor mindig látom,hogy neki ez rosszul esik, és olyankor ecseteli, a h*lyeségét, mintha nekem számítana.

Normális ha ez az oldal határozza meg a viszonyunkat?

2013. jan. 4. 20:43
1 2
 1/12 anonim válasza:
Nem, egyáltalán nem normális. Sosem jönnék össze ilyen emberrel, mint a barátnőd :S
2013. jan. 4. 20:45
 2/12 A kérdező kommentje:
Nem tudom ennyire miért számít neki, mikor én kirakok egy képet, nem azért rakom ki, hogy jöjjön rá minimum 10 lájk, csak mert max meguntam a régit, vagy épp van egy újabb, ez max 2 havonta-de van, hogy 4-5 is.
2013. jan. 4. 20:46
 3/12 anonim ***** válasza:
úristen! Hány éves vagy???
2013. jan. 4. 21:10
 4/12 anonim ***** válasza:

Sok kapcsolat és házasság ment tönkre a facebook miatt...az enyém is. 35 f.

Tanuljatok mások hibáiból!

2013. jan. 4. 21:11
 5/12 anonim ***** válasza:
Ez most ugye vicc?
2013. jan. 4. 21:12
 6/12 anonim ***** válasza:
gáz
2013. jan. 4. 21:20
 7/12 anonim ***** válasza:
Szerintem menekülj amíg lehet... és ezt nő létemre tanácsolom.
2013. jan. 4. 21:21
 8/12 anonim ***** válasza:
Én eleve nem kezdek olyan emberrel aki faceebookozik...
2013. jan. 4. 21:29
 9/12 anonim ***** válasza:

Ez egy játszma. Nagyon csúnyán nem fog tetszeni, sem a facebook ellenző válaszolóknak, de amúgy sem a többségnek, de ebben a játszmában, kedves Kérdező, te is benne vagy.

Ha én ilyen helyzetbe kerülnék, elgondolkoznék azon, hogy mennyire működőképes és mennyire fontos a kapcsolatom és hogy NEKEM mennyire fontos a Facebook.

Ha úgy döntenék, hogy amúgy működik és fontos a kapcsolatom, egyszerűen kiregisztrálnék a Facebook-ról és nem táplálnám a párom ilyen jellegű játszmáit. Játssza egyedül, vagy akivel akarja.

Ha meg arra jutnék, hogy maga a kapcsolatom nem működőképes, nem erőltetném tovább.

2013. jan. 4. 22:00
 10/12 anonim ***** válasza:

mérlegelnék mi számít jobban: 1-1 kép magamról+ viták, vagy a nagy üres semmi+ nyugalom.

én megcsináltam hogy beállítottam úgy a profilom hogy a párom meg néhány ember nem látott rólam semmit mert engem is folyton ezzel piszkált.

profilképet üresen hagytam, 4-5 kép azért volt (amiket nem látott)

így nyugi volt, amiről nem tud az nem fáj

viszont akkor talált más ahovl kiélte a féltékenységét így végül elhagytam,

2013. jan. 5. 00:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!