Normális az, ha a facebook ennyire számít neki?
Barátnőm gyakran rak ki új képet (felesleges), én pl: 2-3 havonta, ha kedvem van, és ha én 'kapok' rá likot, akkor mindig látom,hogy neki ez rosszul esik, és olyankor ecseteli, a h*lyeségét, mintha nekem számítana.
Normális ha ez az oldal határozza meg a viszonyunkat?
Sok kapcsolat és házasság ment tönkre a facebook miatt...az enyém is. 35 f.
Tanuljatok mások hibáiból!
Ez egy játszma. Nagyon csúnyán nem fog tetszeni, sem a facebook ellenző válaszolóknak, de amúgy sem a többségnek, de ebben a játszmában, kedves Kérdező, te is benne vagy.
Ha én ilyen helyzetbe kerülnék, elgondolkoznék azon, hogy mennyire működőképes és mennyire fontos a kapcsolatom és hogy NEKEM mennyire fontos a Facebook.
Ha úgy döntenék, hogy amúgy működik és fontos a kapcsolatom, egyszerűen kiregisztrálnék a Facebook-ról és nem táplálnám a párom ilyen jellegű játszmáit. Játssza egyedül, vagy akivel akarja.
Ha meg arra jutnék, hogy maga a kapcsolatom nem működőképes, nem erőltetném tovább.
mérlegelnék mi számít jobban: 1-1 kép magamról+ viták, vagy a nagy üres semmi+ nyugalom.
én megcsináltam hogy beállítottam úgy a profilom hogy a párom meg néhány ember nem látott rólam semmit mert engem is folyton ezzel piszkált.
profilképet üresen hagytam, 4-5 kép azért volt (amiket nem látott)
így nyugi volt, amiről nem tud az nem fáj
viszont akkor talált más ahovl kiélte a féltékenységét így végül elhagytam,
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!