Mit csinálnál egy "másolós barátnővel"?
Történetesen mindenben utánoz bármit csinálok. Huszonévesek vagyunk mindketten és neki nincs saját személyisége.
Elkezdtem növeszteni a hajamat, ekkor ő is elkezdte, levágattam - ő is.
Szeretek csinosan öltözni, új frizurákat kipróbálni, sminkelni magam - megveszi ugyanazt a ruhát, megveszi ugyanazt a hajszettet (na ezen nagyon felhúztam magam múltkor mikor megláttam) megveszi a kozmetikumokat is.
Próbára tettem a múltkor hogy mit csinálna ha engem lomposan látna csak - na mit csinált? Ő sem adott magára :D
Amim megvan az neki is kell feltétlenül, még a céljaim is: szeretnék megpályázni egy nagyon jó állást (még tanulnom kell hozzá egy kicsit) és közölte velem hogy ő is meg fogja próbálni...
Aranyos csaj lenne... vagy lehet hogy én vagyok az mert már szinte olyan mintha tükörbe néznék, a stílusom (külső, belső) mind megjelenik rajta.
Mit tehetnék ez ellen? Egyre több mindenről titkolózok előtte, és azt veszem észre hogy elkezdtem előle védeni a magánéletem, pedig régen megbíztam benne.
Mit csináljak? (Az alapszemélyisége mikor megismerkedtünk depressziós és pesszimista volt, szóval tuti nem olyan mint én)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!