Mit csinálnál ha egy vadidegen ember leköpne az utcán?
Szívem szerint agyba-főbe verném, de sajnos ez lehetetlen, mert nő vagyok, és nem vagyok olyan erős.
Vagy akkorát vágnék rá egy durunggal, hogy ottmaradna.
Röviden ennyi!
Igazából ha véletlenül lenne, utána fordulnék megkérném hogy törölje le, és viszont nem látás
Ha viszont szándékosan tenné, akkorát levernék neki hogy lehet fel sem bírna állni
Amúgy kétlem hogy megtennék velem, majdnem 100kg vagyok, 187cm, a nagy kopasz kidobó külsejű embereket ki is kerülik
mindig van nálam egy üveg hűtött ásványvíz... biztos örülne ha a nyakába kapná így lassan télvíz idején :D
aki leköpdös az megérdemli hogy jól megfázzon
Tavaly olvastam egy hasonló történetet valamelyik napilapban, ott is egy nőt köptek le.
Régebben meg amikor mentem Pécsre felvételizni, az utcán két ork kisgyerek köpködte egymást, meg akiket egymás köpködése közben eltaláltak. Nyilván hiper-intelligensek voltak a szüleikkel együtt akiknek nyomát sem láttam.
Hogy mit csinálnék ilyen helyzetben? Ha sikerülne elkapnom, akkor elővenném a legkedvesebb mosolyomat és modoromat, aztán elég valószínű hogy az illető a jövőben nem használhatná a metszőfogait.
Neked pedig mivel lány vagy, javaslom az önvédelmi sprét. Legközelebb ha sikerül elcsípned fújd bele az egészet a pofájába a kis kulturálatlan sz*rházinak.
Amúgy hogy nézett ki, és mennyi idős volt?
Azt érzem, hogy én lányként bármit reagálnék vissza, nem lenne visszatartó erő. Ilyen erővel, ha megtörténne mégegyszer, meg is üthetném, rúghatnám, vagy lefújhatnám, mindegy lenne, nem lenne "súlya". Lehet, hogy csak én érzem ezt, de ezt érzem.
(rasszizmus nélkül, az Ők nőiket se tartják nagy tiszteletben, hát még egy magyar lányt - de azért elfutott, biztos ami biztos...)
Szóval nem látom a megoldást, az okot meg pláne - kire hasonlíthattam, vagy mit árthattam, hogy csak így...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!