Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Mit csinálnál ha egy vadidegen...

Mit csinálnál ha egy vadidegen ember leköpne az utcán?

Figyelt kérdés
Idegesen nézhettem hátra, mert elfutott, de ez most mi?

2012. nov. 23. 18:14
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%

Sajnálom, hogy ilyen gusztustalan dolog esett meg veled.

Úgy látszik, az utóbbi években lett ez "divat"...

A Metropol újság levelező rovatában írta valaki, egy idős ember / nő vagy férfi, a levélből nem derült ki, de nem ez a lényeg /, hogy ült a buszon, elé került egy napszemüveges fiatalember, szó nélkül hozzáhajolt és teljes erőből arcon köpte! Majd szépen leszállt. Szegény öreggel 70 akárhány éve alatt ilyen még nem esett meg.

Egyik barátnőmet egy csöves külsejű hapsi köpte le, miközben a villamosra várt, késő este, szerencséjére nem történt más, mert jött egy másik hapsi a megállóba.

Most a napokban meg egy srác köpte arcon a 22-es buszjárat egyik sofőrjét, mert rossz buszra szállt / persze, a sofőr tehet róla /, "Anyád hogy van?" mondat kíséretében, majd leszállt.

Roppant undorító és másik embert mélyen megalázó viselkedés a köpés, mindig a megvetés jele volt, ha csak a lába elé köptek valakinek. Meg a kiskorú srácok között, "poén".

Én lehet, hogy ha velem ilyen megesne, fejéhez vágnám a táskámat, csak ugye, az ilyen, főleg, ha kölökről van szó, elpucol a helyszínről. Egy nőtől, meg nem ijednek meg / pláne, ha alacsony és vékony, mint én /.

Sajnos, ahogy az utolsó hozzászóló is írja, vannak köztük zakkantak is, az biztos, nem csak szimpla hülyegyerekek.

2012. nov. 25. 20:32
 12/13 anonim ***** válasza:
Engem egy cigánygyerek köpött le az épp induló busz hátsó ablakából. Nagyon bátor tett volt tőle, ilyenkor egy "anyád"-on kívül mást nem lehet csinálni és gondolom a nagy röhögéstől azt se hallotta.
2013. jan. 3. 16:42
 13/13 anonim ***** válasza:

Utána szólnék valami olyat, hogy nem állná meg szó nélkül, aztán amikor visszajönne kiüríteném rá a tárat :D

Viccen kívül, ha elfutna akkor ideges lennék, meg tehetetlen.

Ha ottmaradna akkor megkérdezném, hogy "mi a k@rva anyád van?" aztán szerintem agyba-főbe vernénk egymást, amolyan intellektuális módon.

2013. jan. 18. 12:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!