Mit csinálnál, ha kiderülne, hogy a barátnőd feltörte a facebookodat?
megkérdezném, hogy csinálta,mert én is feltörném valakiét, de nem tudom, hogy kell
egyébként meg nem kellene feltörnie, mert nagyon kérné, megmondanám neki a jelszót, semmi szégyellni valóm nincs a facen
Nem vagyok fent, de a véleményem független ettől.
A példa remekül rámutat, hogy egyáltalán nem bízik bennem. Sem annyira, hogy elkérje a jelszavam, vagy megkérdezze, hogy ránézhet-e, sem annyira, hogy ne nézze meg.
Azt hiszem, amint kiderül, a fenti okokból, nem lenne többé a barátnőm. Nem azért, mert feltörte, hanem azért, mert ennyire nem bízik bennem, és egy kapcsolat (egyik) alappillére a bizalom.
Pl. tudom a párom jelszavát mindenhová, ő is az enyémet, de nem nézzük meg titokban, hogy hhúúúúúú, kivel levelezik, mit lájkolt, stb.
Olyan volt, hogy megkértem, hogy nézzen rá a leveleimre, és belépett, vagy ő megkért, hogy farmozzak neki, amíg hazaér, de kérés nélkül, bizalmatlanságból nem piszkáljuk a másik jelszavait, hozzáféréseit.
Miért?
Mert megbízunk egymásban.
Attól függ, hogy mennyire komoly a kapcsolat. Ha még csak kezdeti, akkor minden bizonnyal kidobnám.
Ha már komoly, akkor nem lenne szüksége a feltörésre, mert nálunk a férjemmel bejárásunk van a másik emailjaiba, különböző honlapokon levő profiljaiba. Viszont ezzel nem élünk vissza, mert csak akkor megyünk, mikor a másik megkér rá.
Nálunk szabad bejárás van egymás profiljába a kezdetektől. Igaz nem kémkedésre használjuk, hanem játszunk. Nem is írogatunk egymás nevében.
Ha zavar, akkor változtass jelszót.
Elbizonytalanodnék rajta, de a viselkedésén (szerencsére mélyen megbízhatok benne).
A jelszavamat nem tudja, de sokszor adom át neki a gépet úgy, hogy nem zárob be se a FB-om, se a levelezéseim.
Mindenesetre, semmi olyat nem tárolok, ami miatt aggódnom kellene, se kép, se üzenet.
Ha meg kompromittáló, vagy fontos üzenet jön, eleve megbeszélem vele.
Nagyot csalódnék benne,nem ilyennek ismerem.Ha valami érdekli,nyugodtan megkérdezheti.
Kérdőre vonnám,és azt hiszem meg is haragudnék.
Én sem vagyok rajta egy ideje a facebookon, úgyhogy ez a kérdés engem is hidegen hagy.
Komolyra fordítva a szót: tudom, beletartozik az e-mail is, meg az is, hogy megnézze a böngészők előzményeit és így tovább. Nos, a kapcsolat lényege a bizalom, de ez is kölcsönös, mert volt olyan, hogy egy kapcsolatban levő férfi, más nővel is flörtölt a cseten.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!