Te mit csinálnál ha egy banda folyton ütögetne, kigáncsolna, és eldugdosná minden nap a biciglidet?
Szakiskola 10. osztályos tanuló vagyok. 1 éve kezdtek kipécézni maguknak, minden ok nélkül. A tanárok persze nem akarták elhinni, mert "egy ludas sosincs". Persze az elején nem foglalkoztam velük, de az elmúlt pár héten ezek a piszkálódások (köpőcső, a kajám eltulajdonítása) majdnem mindennapos lett. Egy hete megvártak a kapuban, majd elkezdtek velem "sétálni". Miután addig-addig gáncsolgattak, míg el nem estem és ki nem törött egy fogam. Utána mentegetőztek, meg, hogy véletlen volt. 2 napig a közelembe sem jöttek, majd hazafele mikor mentek félúton egy fadarabbal megvertem őket mint szódás a lovát. Eltelt 3 hónap, és rám sem mernek nézni.
Akiket bántanak: ODA kell verni nekik, mert soha nem hagyják abba.
Átolvasva elírtam a legvégét:
"Eltelt 3 hónap, és rám sem mernek nézni. "
helyett, helyesen:
"Eltelt 3 nap, és rám sem mernek nézni.
Hála Isten most nyugalom van! Az eset után pár héttel 2 etnikumot bíztak meg a megverésemmel. Egy gusztustalan féreg társaság. Megverni nem, de életveszélyesen megfenyegettek, szerencsére hallotta más is. Rendőrségre mentem, ahol megtettem a feljelentést. Tudod, ha megütsz egy cigányt, a családja rád gyújtja a házad.
A tanárok meg a cigányok mellé álltak, hogy nem gondolták komolyan, és hagyjam a dolgot annyiban. MILYEN FELFOGÁS EZ? Ezért tartunk itt, mert elpofátlankodott a cigányság ezen rétege. Én lettem volna onnan a csicskájuk, megmondtam: NEM! Eljárás indult ellenük ill. a felbujtók ellen is. Látnátok kellett volna másnap reggel az arcukat (azoknak akik kigáncsoltak annó), miután megkapták az idézést. Felkerestek a szülők, hogy ez csupán gyerekcsíny volt, a "gyerekek" nem gondolták komolyan, és vonjam vissza a feljelentést, mert ezzel tönkreteszem az életüket. NEM VONTAM VISSZA! A cigányok felfüggesztettet kaptak, a felbujtók bizonyítékok hiányában semmit. Az igazgató behívta az érintetteket, és közölte, ha még egy balhéba csak említésre is meghallja a nevüket, kirúgja őket.
Őszintén szólva a cigány fenyegetés után, kétszer is meggondolom, hogy hova menjek. Durva dolgok ezek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!