Ti milyen zenét szerettek? Írhattok együtteseket/énekeseket/énekesnőket/stílust, akármit! :D Csak kíváncsi vagyok!
Ha megkérhetem, írjatok kort is, hogy kb. be tudjam osztani magamban hogy melyik korosztály milyen zenét szeret :D
Megadom a kezdőlökést:D (Amúgy 16 éves lány vagyok)
Three Days Grace, 30 Seconds to Mars, AC/DC, My Chemical Romance, The Pretty Reckless, Simple Plan, Paramore, Sleeping With Sirens, Bullet For My Valentine, You Me At Six, Vad Fruttik, Lady Gaga, Green Day, Rolling Stones, Taylor Swift, A Day To Remember, Nickelback, stb:)
http://www.gyakorikerdesek.hu/szorakozas__zene__3353180-mily..
Ezeket egyszer:) Másszor meg a kedvenceim miatt sok okos megint le fog pontozni, de letojom:D
Michael Jackson, Ákos, Britney Spears, Madonna, Cher, Hien
Legtöbbször popot hallgatok, rock a 2. helyen van, többi stílus is mind jöhet, mert mindben van jó, de főleg ezeket hallgatom, ezek a legkirályabbak!!!:) Rock-féle: Bon Jovi, Linkin Park, Tankcsapda, Subscribe, AC/DC, stb.
Méég pl. Phil Collins, Sting, Rapülők, Jazz+Az, Cserháti Zsuzsa, Koncz Zsuzsa, Zámbó Jimmy, LGT, Selena Gomez, Demi Lovato, Miley Cyrus, Unique, Dér Heni/ Sugarloaf, Fenyő Miklós/ Hungária, Balázs Fecó/ Korál, Bikini, Republic, Szandi, Barbee, Dobrády Ákos/ TNT, Freddie Mercury/ Queen, Joe Cocker, Santana, Beatrice, Groovehouse, Zséda, Padödő, ABBA, Auth Csilla, Keresztes Ildikó, Bencsik Tamara, Bereczki Zoltán, Demjén Ferenc, Edda, Elton John, Ricky Martin, Lady Gaga, Beatles, Rick Astley, Los del rio, Mariah Carey, Nox, Zanzibár
és ez még mindig csak töredéke:)
Sokféle műfajból meghallgatok sok előadót, de ők a kedvenceim: Nirvana, AC/DC, Fish!, Damned24, the Grenma, Billy Talent, Red Hot Chili Peppers, Green Day régebbi számai, Punnany Massif, The Prodigy
13 éves leánygyermek vagyok :)
Rock-Metál mindenféle változata, de inkább a 70-80-as évekbelieket szoktam hallgatni. Pokolgép, Ossian, Omen, Kalapács, Moby Dick, Akela, Deep Purple, Black Sabbath...
Bluest is szoktam, ha olyanom van. Howlin Wolf, Robert Johnson, Muddy Waters csak, hogy a legnagyobbakat említsük :)
19F
Nicekelbacket azt én is szeretem,de főleg hip-hop,illbient stb.
Dj Krush,Dj Shadow,Dj Okawari,magyar rap:Tkyd,amcsi rapből jópár:Biggie Smalls,Hopsin,Necro
De nagy kedvenceim a horrorcore vagy más néven juggalo zenék mint a Twiztid,Insane Clown Posse,Anybody Killa,Blaze Ya Dead Homie stb.
Hallgatok még magyar rockot,kedvencem a Depresszió külföldiből kedvencem a Kiss nu metal pedig a Limp Bizkit.
Hát elég vegyes a zenei reportárom. xD
Ákos, U2, Depeche Mode, Vad Fruttik, 30y, Muse, Grafitti6,Dead Sons, FOB, Future Games, Esti Kornél, Foo Fighters, Radiohead, Quimby, Belmondo, Mike Posner, Damien Rice, Alex Clare, Example, White Lies, Stereophonics, Lana Del Rey, Hermitage Green,Arctic Monkeys, One Repulbic, White stripes, Pink Floyd, Panic at the Disco...stb :)
17L
1. és 2. vagyok:)
Legutóbb ezeket hallgattam:)
Ennek nem tudom ideírni a címét, egyszer már próbáltam, úgyhogy link:)
http://www.youtube.com/watch?v=Qh3X60uCeuU
többi:
Anastacia - I'm Outta Love
Backstreet Boys - Show Me The Meaning Of Being Lonely
Fluor Filigran - Késő
Numa Numa
Gazebo - I Like Chopin
:)
kimaradt:
Jermaine Jackson & Pia Zadora - When The Rain Begins to Fall
:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!