Ti milyen zenét szerettek? Írhattok együtteseket/énekeseket/énekesnőket/stílust, akármit! :D Csak kíváncsi vagyok!
Ha megkérhetem, írjatok kort is, hogy kb. be tudjam osztani magamban hogy melyik korosztály milyen zenét szeret :D
Megadom a kezdőlökést:D (Amúgy 16 éves lány vagyok)
Three Days Grace, 30 Seconds to Mars, AC/DC, My Chemical Romance, The Pretty Reckless, Simple Plan, Paramore, Sleeping With Sirens, Bullet For My Valentine, You Me At Six, Vad Fruttik, Lady Gaga, Green Day, Rolling Stones, Taylor Swift, A Day To Remember, Nickelback, stb:)
Álatalában rockot: AC/DC, Bon Jovi, Linkin Park, Guns'n'Roses, Red Hot Chili Peppers, Beatricce, Bikini, Appolo 440, Bruce Springsteen, Dire Straits, Deep Purple, Judas Priest, Motörhead, Nirvana, Queen, Van Halen, U2
Halgatok keményebb zenéket is: Rammstein, Metallica, System of a Down stb.
Hallgatok country-t is meg rock and roll pl Creedence Clearwater Revival, Lyrind Skynyrd(Remélem jól írom :D),Elvis Presley
Meg úgy minden jöhet ami 02 évnél fiatalabb és rock.
Plusz még van egy két előadó akiket szeretek:
Kraftwerk (techno), Stereo MC's (hip-hop)
Valmint komolyzenéből is jöhet minden amiben nem énekelnek, vagy maximum kórus énekel, de nincsen szólista (Nem tudom hogy miért nem szeretem az énekeseket)
Három legkedvencebb együttesem: Rise Against, Slipknot, Linkin Park. Őket mindennél jobban imádom. :D
De sok mást hallgatok még, pl.: Stone Sour, Avenged Sevenfold, Nirvana, Limp Bizkit, Rancid, Touché Amoré, Alice in Chains, Mushroomhead, The Adicts, Flogging Molly, Dropkick Murphys, Ska-P, Guns N' Roses, Rage Against The Machine, Dirty Little Rabbits, Misfits, The Distillers, Dead Kennedys, Judas Priest, Pantera, A Day To Remember, King Diamond, Nightwish, Foo Fighters.....
Magyarok közül the Grenma, Alvin és a mókusok, Road, Leander Rising, fish!, Paddy and the Rats, Rózsaszín Pittbull, Hátsó Szándék, Hatóságilag Tilos, Skafunderz..
Nagyon nagyon vegyes. Kedvenc előadóm amúgy kevés van, mármint olyan, akinek tényleg sok dalát szeretném, inkább kedvenc számaim vannak.
Mondjuk ha kell kedvenc előadókat írni, akkor kb. ezek lennének azok: Nirvana, Die Antwoord, Matisyahu, RotFront, Björk, The Cranberries, Horrorpops, Imelda May, most több nem is jut eszembe.
De nagyon sok olyan előadó van, akiknek csak pár számát szoktam hallgatni, azt viszont állandóan :) Na közülük pár példa:
The Offspring, System of a Down, Metallica, Bon Jovi, Flogging Molly, Bob Marley, Copy Con, Bad Religion, Peggy Lee, The Andrews Sisters, Glenn Miller, Lady Gaga, Millionaires, Beach Boys, Bay City Rollers, Pendulum, Skrillex, Asaf Avidan, Cyberpunkers, R.E.M.
Na, most ennyit tudtam összeszedni, ahogy végigpörgettem a youtube-os előzményeket.
25/N
14/F
Lordi,Tankcsapda,Road,Rómeó Vérzik,Slipknot,Depresszió,Kalapács,Ossian,Hátsó Ajtó,Crazy Granat,Nightwish,Zorall,Guns 'n' Roses,Skillet,Bullet for my valentine,Three Days Grace,Replika,Hammerfall,Korn,Rammstein :))
Együttes: One Direction,Coldplay,Little Mix,Jonas Brothers
Énekes: Taylor Swift,Ed Sheeran,Conor Maynard,Austin Mahone
Igazából az énekesek közül jobban szeretem ha gitározzák és úgy énekelnek :D
13/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!