Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Ti milyen zenét szerettek?...

Ti milyen zenét szerettek? Írhattok együtteseket/énekeseket/énekesnőket/stílust, akármit! :D Csak kíváncsi vagyok!

Figyelt kérdés

Ha megkérhetem, írjatok kort is, hogy kb. be tudjam osztani magamban hogy melyik korosztály milyen zenét szeret :D

Megadom a kezdőlökést:D (Amúgy 16 éves lány vagyok)

Three Days Grace, 30 Seconds to Mars, AC/DC, My Chemical Romance, The Pretty Reckless, Simple Plan, Paramore, Sleeping With Sirens, Bullet For My Valentine, You Me At Six, Vad Fruttik, Lady Gaga, Green Day, Rolling Stones, Taylor Swift, A Day To Remember, Nickelback, stb:)

#zene #stílus #énekesnő #banda #énekes #milyen zenét szerettek? #milyen zenét hallgattok?
2012. nov. 16. 19:24
1 2 3
 11/26 anonim válasza:
100%

Álatalában rockot: AC/DC, Bon Jovi, Linkin Park, Guns'n'Roses, Red Hot Chili Peppers, Beatricce, Bikini, Appolo 440, Bruce Springsteen, Dire Straits, Deep Purple, Judas Priest, Motörhead, Nirvana, Queen, Van Halen, U2

Halgatok keményebb zenéket is: Rammstein, Metallica, System of a Down stb.

Hallgatok country-t is meg rock and roll pl Creedence Clearwater Revival, Lyrind Skynyrd(Remélem jól írom :D),Elvis Presley

Meg úgy minden jöhet ami 02 évnél fiatalabb és rock.

Plusz még van egy két előadó akiket szeretek:

Kraftwerk (techno), Stereo MC's (hip-hop)

Valmint komolyzenéből is jöhet minden amiben nem énekelnek, vagy maximum kórus énekel, de nincsen szólista (Nem tudom hogy miért nem szeretem az énekeseket)

2012. nov. 16. 21:02
 12/26 anonim válasza:

*20 évnél fiatalabb

És 14/F

2012. nov. 16. 21:03
 13/26 anonim ***** válasza:
100%

Három legkedvencebb együttesem: Rise Against, Slipknot, Linkin Park. Őket mindennél jobban imádom. :D

De sok mást hallgatok még, pl.: Stone Sour, Avenged Sevenfold, Nirvana, Limp Bizkit, Rancid, Touché Amoré, Alice in Chains, Mushroomhead, The Adicts, Flogging Molly, Dropkick Murphys, Ska-P, Guns N' Roses, Rage Against The Machine, Dirty Little Rabbits, Misfits, The Distillers, Dead Kennedys, Judas Priest, Pantera, A Day To Remember, King Diamond, Nightwish, Foo Fighters.....

Magyarok közül the Grenma, Alvin és a mókusok, Road, Leander Rising, fish!, Paddy and the Rats, Rózsaszín Pittbull, Hátsó Szándék, Hatóságilag Tilos, Skafunderz..

2012. nov. 16. 21:14
 14/26 anonim ***** válasza:
Ja és 16/L
2012. nov. 16. 21:14
 15/26 A kérdező kommentje:
júj tényleg, a Rise Againstet én is imádom :D meg persze a Queen-t is, Bon Jovi meg alap :D Kispál és a Borz, hogy magyart is említsek még. Meg Avenged Sevenfoldnak néhány számát szeretem, de amúgy egy csomó olyan együttes/énekes van akinek csak 1-1 száma van meg, de imádom pl Get Scared-től a Sarcasm -ot is:D
2012. nov. 16. 21:19
 16/26 anonim ***** válasza:
Nekem mostanság Jennifer Lopez - Papi c. száma a kedvencem, meg a relaxzenét szeretem, ja és a karácsonyi dalokat a Celtic Woman előadásában.
2012. nov. 16. 23:57
 17/26 anonim ***** válasza:

Nagyon nagyon vegyes. Kedvenc előadóm amúgy kevés van, mármint olyan, akinek tényleg sok dalát szeretném, inkább kedvenc számaim vannak.

Mondjuk ha kell kedvenc előadókat írni, akkor kb. ezek lennének azok: Nirvana, Die Antwoord, Matisyahu, RotFront, Björk, The Cranberries, Horrorpops, Imelda May, most több nem is jut eszembe.

De nagyon sok olyan előadó van, akiknek csak pár számát szoktam hallgatni, azt viszont állandóan :) Na közülük pár példa:

The Offspring, System of a Down, Metallica, Bon Jovi, Flogging Molly, Bob Marley, Copy Con, Bad Religion, Peggy Lee, The Andrews Sisters, Glenn Miller, Lady Gaga, Millionaires, Beach Boys, Bay City Rollers, Pendulum, Skrillex, Asaf Avidan, Cyberpunkers, R.E.M.

Na, most ennyit tudtam összeszedni, ahogy végigpörgettem a youtube-os előzményeket.

25/N

2012. nov. 17. 19:24
 18/26 anonim válasza:
100%

14/F

Lordi,Tankcsapda,Road,Rómeó Vérzik,Slipknot,Depresszió,Kalapács,Ossian,Hátsó Ajtó,Crazy Granat,Nightwish,Zorall,Guns 'n' Roses,Skillet,Bullet for my valentine,Three Days Grace,Replika,Hammerfall,Korn,Rammstein :))

2012. nov. 26. 17:41
 19/26 anonim válasza:
ja és system of a down :'D
2012. nov. 26. 17:42
 20/26 anonim válasza:
54%

Együttes: One Direction,Coldplay,Little Mix,Jonas Brothers

Énekes: Taylor Swift,Ed Sheeran,Conor Maynard,Austin Mahone

Igazából az énekesek közül jobban szeretem ha gitározzák és úgy énekelnek :D

13/L

2012. dec. 17. 22:25
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!