Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Ti milyen zenét szerettek?...

Ti milyen zenét szerettek? Írhattok együtteseket/énekeseket/énekesnőket/stílust, akármit! :D Csak kíváncsi vagyok!

Figyelt kérdés

Ha megkérhetem, írjatok kort is, hogy kb. be tudjam osztani magamban hogy melyik korosztály milyen zenét szeret :D

Megadom a kezdőlökést:D (Amúgy 16 éves lány vagyok)

Three Days Grace, 30 Seconds to Mars, AC/DC, My Chemical Romance, The Pretty Reckless, Simple Plan, Paramore, Sleeping With Sirens, Bullet For My Valentine, You Me At Six, Vad Fruttik, Lady Gaga, Green Day, Rolling Stones, Taylor Swift, A Day To Remember, Nickelback, stb:)

#zene #stílus #énekesnő #banda #énekes #milyen zenét szerettek? #milyen zenét hallgattok?
2012. nov. 16. 19:24
1 2 3
 21/26 A kérdező kommentje:
Hú köszi a válaszokat :) És búék!:D
2013. jan. 1. 22:49
 22/26 anonim ***** válasza:
BÚÉK!!! :)
2013. jan. 1. 22:53
 23/26 anonim válasza:
100%

Rock,Metál,Nu Metál,Punk

Slipknot,Korn,Gun 'N Roses,AC/DC,Kiss,Metallica,Led Zeppelin,Green Day,Linkin Park,Sex Pistols,Ramones,Avenged Sevenfold,Iron Maiden,Black Sabbath

2013. márc. 17. 15:51
 24/26 anonim válasza:
100%
Red Hot Chili Peppers,Queen,Nirvana,Elcis Preasley,Jimmy Hendrix,The Doors
2013. márc. 17. 15:52
 25/26 anonim válasza:

Korn, Linkin Park, Green Daym Lady Gaga, Nickelback, Michael Jackson, Marilyn Manson, Limp bizkit, Sum41, Skillet, Depresszió, Fish!, Nirvana, Rise Against, Eminem, The Offspring, Dope, Sex pistols

vhogy így :D

15/L

2013. ápr. 13. 23:50
 26/26 anonim válasza:
Nirvana,Fall auot boy.... *.= ^.^
2013. ápr. 19. 01:11
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!