Ti milyen zenét szerettek? Írhattok együtteseket/énekeseket/énekesnőket/stílust, akármit! :D Csak kíváncsi vagyok!
Ha megkérhetem, írjatok kort is, hogy kb. be tudjam osztani magamban hogy melyik korosztály milyen zenét szeret :D
Megadom a kezdőlökést:D (Amúgy 16 éves lány vagyok)
Three Days Grace, 30 Seconds to Mars, AC/DC, My Chemical Romance, The Pretty Reckless, Simple Plan, Paramore, Sleeping With Sirens, Bullet For My Valentine, You Me At Six, Vad Fruttik, Lady Gaga, Green Day, Rolling Stones, Taylor Swift, A Day To Remember, Nickelback, stb:)
Rock,Metál,Nu Metál,Punk
Slipknot,Korn,Gun 'N Roses,AC/DC,Kiss,Metallica,Led Zeppelin,Green Day,Linkin Park,Sex Pistols,Ramones,Avenged Sevenfold,Iron Maiden,Black Sabbath
Korn, Linkin Park, Green Daym Lady Gaga, Nickelback, Michael Jackson, Marilyn Manson, Limp bizkit, Sum41, Skillet, Depresszió, Fish!, Nirvana, Rise Against, Eminem, The Offspring, Dope, Sex pistols
vhogy így :D
15/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!