Költöznétek falura, ha lenne lehetőség?
Mindig arra vágytam, hogy vidéken éljek, és állataim legyenek. Nem nagy gazdaságot szeretnék, csak pár csirkét, kacsát, galambokat, stb.
Jelenleg áll a pénzem egy házban, amire többen vagyunk örökösök. Ha ezt sikerül eladni, lehetőségem lenne venni minimális összegért (6 számjegyű) vidéken egy családi házat nagy telekkel. A munkám egyelőre ide köt Pestre engem is, a páromat is. Ti belevágnátok? Tényleg sokkal nehezebb ott munkát találni?
Vagy esetleg megvenni nyaralónak? Ennyi pénzért még az is megérné. Nekem tényleg ez minden álmom.
27/N
Attól is függ, milyen messzire szeretnél menni nagyobb várostól. Én 50 km-re lakom Bp-től és lehetetlenség munkát találni.. ha nincs olyan ismeretségi köre az embernek akkor lehetetlen, mert családon belül illetve barátok egymásnak ajánlják a jobb munkákat. Bp-n pedig lehetőség lenne, de az utazási költség illetve a bejutás miatt nem nagyon szeretik felvenni a messzebbről jövő embert. Nekem ez a tapasztalatom sajnos.
Állatokból, földből meg szerintem nem lehet megélni, nem mehet biztosra az ember, ugyanis az hogy jól megy vagy sem sokban időjárás függő és ki kell alakítani szintén egy ismeretségi kört, egyszóval vagy bejön vagy nem. Nem mernék ilyenbe belevágni.
Ezen kívül én nagyon szeretem a falut, nyugis, békés.. BP-n is csak zöldövezetben tudnám elképzelni az életemet, betondzsungelben soha! Persze, ha rá lennék kényszerítve valamilyen oknál fogva, akkor ez van.. Mellékesen a buszjáratokról, Volánról is tudnék írni sok mindent.. ha nincs kocsid, akkor pl. hétvégén alig tudsz bárhova eljutni...
23/L
Szia!
Magam falura költöztem és hatodik éve élek itt!Egyenlőre egy ezer m2-es kertem van a családi ház telke mellett,de már kinéztem egy kisebb,állattartásra alkalmas területet!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!