Van valami lehetőség a lakásfelújítás befejezésére?
Nem értem, mi köze a védőnőnek ahhoz, hogy nincs kicsempézve a fürdőszoba?
De ha gond, csempe helyett lehet festeni, tapétázni, azt te is meg tudod csinálni. De ha megvan a csempe, akkor tegyétek fel, annyi időtök csak van.
"apum csempézte ki de nagyon ügyetlen módon emiatt szivárgott folyton a csap " hát ebből végül is látszik, sokat nem értetek hozzá! A csempe miatt nem tud szivárogni egy csap, bakker. Hívjatok egy vízszerelőt, megigazítja, és ennyi. Nincs törvényben előírva, hogy csak csempézett konyhában szabad bébiételt főzni!
Van lakásotok, nagyjából rendben van, meleg van, párod dolgozik, ez nagy szó ma. Másnak se nagyon jön össze felújításra pénz, örülnek a családok, ha a rezsire futja.
Te már elmehetnél dolgozni ahogyan az előttem szóló írta csak találj is valami munkát persze ami nehéz sajnos, ezzel egyetértek ha mennél de nincs semmi. Ha esetleg van valami ismerős vagy család apránként meglehet csinálni mindent. A védőnőnek mi köze ehhez nem értem mert ha fűtés van, meg enni tudtok adni a gyereknek és azért a szobája meg a ti szobátok szépen néz ki akkor nincs baj.
Nem egy családot ismerek ahol szintén nem oké a lakás és ott minden romokban van mégis elvannak ott és mégsem kötekednek.
Terveztek kis tesót?
Mert ha igen akkor talán szocpol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!