Nagyszülőhöz költöznétek vagy az apához ilyen
esetben?
Figyelt kérdés
Ha meghal az édesanya, és mindenképpen költöznötök kell. Eddig kisvárosban éltetek, és van lehetőségetek választani, hogy a nagyszülőkhöz költözzetek egy kis faluba, velük nagyon jó a kapcsolat. Egy órás az út a suliig busszal minden nap, oda-vissza, vagy iskolaváltás, és akkor 20 perc az út. De vidéki élet, idős nagyszülők, beteg nagypapa. Vagy apátokhoz mennétek a fővárosba, de vele nagyon felszínes a kapcsolat, évente 1-2 hetet vagytok együtt, van másik családja. A fia csak 2 évvel fiatalabb. A felesége látszólag rendes, de azért mégis csak betolakodó lennél. Bár ők ajánlották és állítólag szívesen látnak. 16 éves lányként kellene dönteni.
Sztem az apukádhoz költözz! Faluba ,öregekkel..tudod milyen az?nem tudsz menni sehova...hallgatod az öregeket egész nap.sőt a legtöbb idős olyan h ne menj sehova,minek sminkeled magad, milyen rövid a szoknyád stb stb. ja és részvétem!! :S
2012. nov. 24. 15:57
3/8 anonim válasza:
Ha édesapád normális ember, és valóban őszintén gondolják, akkor hozzá. Egyébként próbálj ki velük egy-két hétvégét, és dönts utána. Hm?
2012. nov. 24. 15:58
4/8 A kérdező kommentje:
Normális amennyire kiderül ilyen kapcsolat mellett. A hétvégékkel az a baj, hogy elég hosszú az utazás, a suli miatt is ki kellene véglegesen találni. Mivel most átmenetileg nagynénis megoldás van.
A vidéki élet tényleg nem vonzó igazán, vannak fiatalok is ugyan, de köztük sincs barát, szóval ugyanaz a helyzet ilyen téren, mint a másik lehetőség esetén.
2012. nov. 24. 16:03
5/8 anonim válasza:
nagyszülők, mert megmaradnának a régi ismerősök, o.társak stb
iskolai szünetekben meg az apához mennék
2012. nov. 24. 16:12
6/8 anonim válasza:
Én apukádhoz mennék és ha az nem jön össze és nem érzed jól magad,akkor még mindig mehetsz a nagymamádékhoz.
2012. nov. 24. 16:30
7/8 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat!
Szerintem is ez hosszabb távon a logikus döntés. Csak kicsit azért félek, de majd lesz valahogy. Max tényleg eljövök.
2012. nov. 24. 16:53
8/8 anonim válasza:
16 éves vagy, jó esetben 2 év múlva érettségi. nos, addig maradj a nagyival és a papával, hiszen az ő életük is véges, ki tudja meddig lehetnek veled. én nagyon bánom, h anno nem töltöttem elég időt a nagyszüleimmel. :( ráadásul a nagyidnak is jól esne, ha segítenél a papát ápolni. sztem ez sokkal fontosabb és nemesebb dolog, mint bulizni járkálni meg haverozni. persze nem azt mondom, h apácaként élj, suli után, hétvégén azért csavarogj a barátokkal, de első a család.
egyetemre-fősulira meg gondolom amúgy is pestre jönnél, szóval ha megvan az érettségi, akkor költözz apudhoz.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!