A férjem külföldre ment dolgozni, mi januárban megyünk utána. Felvetődött, hogy addig én az 1 éves babával anyóshoz költöznék, hogy ne kelljen 2 helyen fűteni. Valamennyit adnánk anyósnak, de nem annyit mint az itthoni rezsi.
Vannak néha vitáink, főleg abból kifolyólag hogy ő óvónő és mindent jobban tud a gyereknevelésről. De ezek nem komolyak, ő elmondja én meghallgatom, ennyi.
Fentiek ismeretében nem költöznék. Sokkal jobban megromlana a viszony köztetek.
2012. szept. 12. 11:56
2/24 anonim válasza:
mivel ha jól értem csak januárig kellene "kibírni", tehát határozott időről van szó, így igen, bevállalnám, mivel pénzügyileg tényleg jobban megérné.
2012. szept. 12. 11:57
3/24 anonim válasza:
Én is egyetértek a második válaszadóval. Januárig szerintem ki lehet bírni. Ha van valami meghallgatod és kész. Nem kell vitázni.
2012. szept. 12. 12:01
4/24 anonim válasza:
Én nem költöznék oda.
2012. szept. 12. 12:02
5/24 anonim válasza:
Én mennék. Anyagilag is jobban megérné meg sztem nem is lennél így olyan magányos a férjed nélkül. Azt a pár vitát meg ki lehet bírni. Sőt bele sem kell menni csak bólogatni szépen
2012. szept. 12. 12:05
6/24 anonim válasza:
Nem költöznék oda,viszont anyukádhoz nem tudtok addig menni?
2012. szept. 12. 12:06
7/24 A kérdező kommentje:
Anyukám és anyósom ilyen téren egy kategória :-)
Meg ott még ott lakik a két egyetemista testvérem, mind a ketten dolgoznak is egyetem mellett a lányom meg minden reggel f6-6 között ébreszt. Ha lehet, akkor pihenjenek a testvéreim. Persze fogunk menni néha pár napra, de oda költözni nem szeretnék.
2012. szept. 12. 12:09
8/24 anonim válasza:
SOHA!!!!!!!!!
Mi külön élünk a szülőktől, 3-an 1 szobás picike lakásban. A férjem kijelentette hogy ha meghal az apja (nem ugy néz ki) majd odaköltözünk anyós-pajtáshoz.
Soha! Nyájas, de hátba szur ahol tud.
2012. szept. 12. 12:13
9/24 anonim válasza:
Először mindenképpen le akartalak beszélni arról, h anyóssal összeköltözzetek, de így, hogy látom csak januárig kellene kibírni, így belemennék. Addig a vitákat is ki lehet bírni és az alatt a pár hónap alatt csak nem fojtjátok meg egymást :P
2012. szept. 12. 12:16
10/24 anonim válasza:
8 ne a saját hanem a kérdező helyzetéből indulj ki. Ha mindenki magából indulna ki akkor én meg irhatnám azt h: Naná. Mindenképp.
Ugyanis az én anyósom nagyon rendes, normális. Jobban szeretem mint anyámat
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!