Ti költöznétek anyóshoz vagy nem?
Figyelt kérdés
A férjem külföldre ment dolgozni, mi januárban megyünk utána. Felvetődött, hogy addig én az 1 éves babával anyóshoz költöznék, hogy ne kelljen 2 helyen fűteni. Valamennyit adnánk anyósnak, de nem annyit mint az itthoni rezsi.
Vannak néha vitáink, főleg abból kifolyólag hogy ő óvónő és mindent jobban tud a gyereknevelésről. De ezek nem komolyak, ő elmondja én meghallgatom, ennyi.
Ti mit javasoltok?
2012. szept. 12. 11:55
22/24 anonim válasza:
Az előzővel egyetértek. Ezeken kívül szerintem nincs olyan üresen álló ház ami után nem kell fizetni valamit, még ha mindent minimumra lemondasz akkor sem lesz 0 a rezsi. Jó a fűtést megspóroljátok. De abba is bele kell gondolni, hogy túl jót nem tesz a háznak, ha nincs fűtve. Tényleg inkább legyetek anyósnál nap közbe, utána meg tisztább haza menni.
23/24 anonim válasza:
Mivel határozott időről van szó és pedagógus a nagyi, szerintem én odaköltöznék (anyagiaktól függetlenül).
A fő érv az lenne, hogy tudna segíteni, pl bevásárolni, főzni, így több időm maradna a gyerekre. A nevelési tanácsait meg meghallgatnám (azután úgy döntenék ahogy akarok persze).
34/f
24/24 anonim válasza:
Nem költőznék anyóshoz!!! Még ha jó fej lenne akkor sem nem hogy így
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!