Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Kihasznál? Vagy csak én...

Kihasznál? Vagy csak én vagyok túl 'anyagias? '

Figyelt kérdés

Barátnőmről lenne szó, megkértem,hogy valakit hívjon fel vezetékesről,mert nekem nincs pénz a kártyámon, kiverte a hisztit,hogy nem, mert drága.

Ezzel semmi baj nem lenne, de nekem véletlenül kicsúszott a számon, hogy mi is mondhatnánk a mozira,hogy drága, a kirándulásra, a nyaralásra, mert ezek már tényleg nem 100-200 forintok.

Nem akartam így megmondani, de tulajdonképpen az a véleményem,hogy túlzás,hogy annyira sajnálja a pénzt ha valamiről szó van,hogy hihetetlen.

Itt nem arról van szó,hogy biztos,hírtelen nem volt. A vezetékes telefonnál, hónap elején kell fizetni,fizetés közben jönne,így tényleg az jön le,hogy szörnyen sóher.

Mit gondoltok? Ezek után hívjam a családommal moziba? Kirándulni? Nyaralni?

Olyankor a mozi jegyet mi vesszük, az enni valót, inni valót is, mikor én ruhát kapok mert épp utba esik valami butik,akkor rossz ránézni,mert savanyú,hogy nem kap. Ilyenkor kicsit csodálkozok is anyun, hogy nem 'vesz neki is',mert egyébként nagyon rendes, mindig emlékeztet,hogy ne felejtsem el meghívni őt is. Mégis 'kihasznál'.

Mit gondoltok? Ne hívjam többet?

2012. dec. 31. 11:44
 1/6 anonim ***** válasza:
hát én nem nagyon hívnám ...
2012. dec. 31. 11:52
 2/6 anonim ***** válasza:

Hát ha tényleg azért mert drága, akkor gáz. Én mondjuk utálok idegen embert felhívni, ilyenkor én is gyakran mondom, hogy passzolnék. De engedem, hogy telefonáljon ő az én telefonomról, csak nekem ne kelljen idegeneknek telefonálni :)

Egyébként ha tényleg mindenre sajnálja a pénzt az nagyon gáz, végülis nem várhatja el, hogy mindig mindent te fizess.

2012. dec. 31. 12:02
 3/6 anonim ***** válasza:
Tapasztalat: menekülj az ilyen nőtől!
2012. dec. 31. 12:18
 4/6 A kérdező kommentje:
Mindketten ismertük akit hívni akartunk. Csak neki nem tetszett, pont ezért reagálta le azzal,hogy 'úgysem veszi fel'
2012. dec. 31. 13:20
 5/6 anonim ***** válasza:
Ez nem barátnő, ez pióca. Hanyagold.
2012. dec. 31. 14:57
 6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm:/
2012. dec. 31. 19:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!