Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mindenki kihasznál, mit...

Mindenki kihasznál, mit tegyek hogy ne legyek ennyire sebezhető?

Figyelt kérdés

Először is én tettem fel ezt a kérdést: http://www.gyakorikerdesek.hu/kultura-es-kozosseg__egyeb-ker..

Végül megismerkedtem egy lánnyal, nagyon jól összebarátkoztunk. Nem szeretném elmondani hogy hogy használt ki. Nem először fordult elő velem hogy csak az eszemért, illetve másért barátkoztak velem. Már annyi csalódás ért a barátok terén hogy nem tudom megvédeni magam, nem tudom kiismerni az embereket. Annyira kétségbe vagyok esve, hogy nyáron csak a kutyámmal fogok sétálgatni és beszélni hozzá. Ha így folytatom bedilizek. Úgy érzem jó lenne ha járnék pszichológushoz, de anyukámnak nem tudom hogy tudnám elmondani.. Nem tudom mit tegyek. Valaki adna nekem tanácsokat?

13L

2012. júl. 1. 21:25
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
beszélgess anyukáddal, mondd el neki, hogy problémáid vannak, szerintem meg fogja érteni.
2012. júl. 1. 21:31
 2/9 anonim ***** válasza:
52%
Hát, az eszedért biztos nem barátkoztak veled, ha hagytad magad kihasználni.
2012. júl. 1. 21:32
 3/9 A kérdező kommentje:
Úgy értettem az eszemet, hogy jó tanuló vagyok, úgy látszik a tanulásba menekültem.. Köszi a válaszokat.
2012. júl. 1. 21:35
 4/9 A kérdező kommentje:
Anya tud a gondjaimról, azt mondta nem kell pszichológus, beszélget ő is velem. Ez megnyugtatott, és már egy kicsit könnyebb.:)
2012. júl. 1. 21:37
 5/9 anonim ***** válasza:
szüleid nem váltak el véletlenül, vagy ilyesmi?
2012. júl. 1. 22:39
 6/9 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy nem szeretnéd elmesélni ahogy kihasználtak, de attól mások, jelen esetben én, nem tudok belelátni a történtekbe. Tág fogalom amit leírtál.
2012. júl. 1. 23:39
 7/9 anonim ***** válasza:

Szia! Az írásodból ítélve te nagyon értelmes és a korodnál érettebb gondolkodású lány vagy. Nagyon értelmes emberek mindig nehezen találnak barátokat, egyszerűen azért, mert kevés az ilyen okos lány (meg fiú is). Érzékeny is vagy, az sem teszi könnyűvé a helyzetedet. De hidd el, az ilyen emberek előbb-utóbb megtalálják egymást, te is fogsz barátokat találni, csak idő kérdése.

Addig meg legyél picit óvatosabb az emberekkel, gondold át jól, mielőtt megkedvelsz valakit, esetleg kérd ki az anyukád vagy a tesód tanácsát meg ilyesmik, a pszichológust pedig felejtsd el, mert nincs veled semmi baj.

2012. júl. 2. 02:09
 8/9 anonim válasza:
Tanulj meg kiállni magadért és mindig vedd észre már az elején, amikor kiakarnak használni és, amikor kell, akkor hátrálj meg és ne menj bele butaságokba!
2012. júl. 2. 10:53
 9/9 A kérdező kommentje:

Nem a szüleim nem váltak el, 25 éve boldog házasok.:)

A kihasználás csak addig kellett míg az unokatesómmal össze nem hoztam.. Örömömre az unokatesóm szakított vele. Köszönöm a tippeket. Mindenkinek ment a zöld kéz!:)

2012. júl. 2. 11:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!