Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Ha valaki egy olyan szülő...

Ha valaki egy olyan szülő mellett nő fel, aki elnyomja, milyen ember lesz belőle?

Figyelt kérdés
Nekem egy ilyen barátnőm volt.Nagyon félénk volt,mindenhol kukán viselkedett,nagyon visszahúzódó volt.De amikor egy időre elköltözött a zsarnokoskodó nevelőanyja,akkor azt vettem észre,hogy kinyílt,teljesen megváltozott,boldogabb lett.Én is így nőttem fel,csak engem az apám bántott folyamatosan.Akik így nőttetek fel,sikerült normális,talpraesett,kiegyensúlyozott felnőtté válnotok?Vagy örökké ilyen félénkek maradtatok?

2012. dec. 30. 23:38
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
10 Ezt cáfolom.
2012. dec. 31. 00:47
 12/14 anonim ***** válasza:
Sikerült.
2012. dec. 31. 06:09
 13/14 anonim ***** válasza:
Cáfold:DD
2012. dec. 31. 07:32
 14/14 Mcgalagony17 válasza:
Engem is agyonféltettek mikor kicsi voltam és általánosban negyedikig kísérgetett a nagyanyám haza az iskolából,ami nemcsak az önállóságomat akadályozta, de a többiek is kinevettek érte. Akkor kezdtem el önállósodni és egyedül közlekedni, mikor nem a mamámhoz mentem suli után, tehát biztosan állíthatom, hogy az agyonféltés vagy zsarnokoskodás nem vezet semmi jóra.
2013. jan. 15. 19:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!